Nevinn suraa60 acikcasi bende bu sorunun cevabini merak ediyorum bizde 35+6 yiz ama hicbiseye baslamadk daha siz basladiniz mi ne kadarliksiniz
-gyns- suraa60 Yürüyüş derken ne kadar mesafeti kastediyorsunuz doğum için?. Ben hergün yürümeye çalışıyorum.. Ama 34-35 sonrası mesafeyi artırarak mı yürüyüşü kastediyorsunuz?..
suraa60 Nevinn 35 haftalığım gunluk 3 adet hurma yemeye başladım ve yürüyüşe başlamayı düsünuyorumm ama erken mi diyede merak ediyorum 😊
Nevinn suraa60 hurma da cok erken yemek iyi deil diye duymustum bu sefer de erken dogumu tetikliyomus
YeniAnnecik suraa60 yürüyüşe ne kadar erken o kadar iyi diye biliyorum son zaman a keşke birskmasaydin
DilekAlkanat 34+5 deyim hurma yuruyuse falan baslarsan bu seferde 36 37de dogurmaktan korkuyorum 🙈 gerci ben dogumdan korkuyorum ya 🙈😂😂😂
Mavi1 Nihanozturk kaç saat yürüyüş yapıyorsunuz peki ve de kaç kilo aldınız merak ettim bende baya hareketliyim de kilo takıntım var biraz 😊
Nihanozturk suraa60 ben hergün sabah kahvaltıdan sonra aksamda yemekten sonra yaklasık 1er saat yürüyüs yolundaki tur sayımı biliyorum 5 tam tur atıyorum 1saate yakın sürüyo buaralar biraz zorlanıyorum nefesim kesiliyo cnku baslarda daha tempolu ve fazlaydı suan zor geliyo🤦🏻♀️
deletedmom06 [bilinmeyen] yaz bak kızlar sadece hurma ve yürüyüş biliyorlar hadi bismillah de başla yavrum 😍😂
deletedmom06 [bilinmeyen] 😂😂😂😂😂 neden sonuç alamadığını da açıkla 😂😂 bebeğim geliyordu doktor daha erken diye parmağıyla itti şimdide çıkmıyor de 😂
Nihanozturk suraa60 hayır cok şükür hicbi sorunumuz yok 10kilo aldım ama sadece göbek bölgemde kilom gören hic kilo almamıssın diyor yürüyüşün ne zararı olabilir ki doktorlarında önerisi bu zaten en güvenli egzersiz yöntemi yürüyüş inanın yürümedigim zaman kendimi daha kötü hissediyorum.Merdiven inip cıkmak hurma yemek gibi seylere 36dan sonra fln baslanıyo galiba net bi bilgim yok ama yürüyüş hergün şart bence👍🏻
Nihanozturk -gyns- en iyisini yapıyosun bence cnm bende basından beri hergün yürümeye gayret ediyorum 👍🏻
suraa60 -gyns- tam olarak bilmiyorum ama been günluk 1 saat yuruyorum ilerki zamanlarda artirmk gerekiyormuş