ikizminikler Huri54 16. Haftaya yakın netleşiyor plesantaları o zaman net görüyorlar bir tane mi yoksa iki tane mi var diye
ikizminikler Balbocegi_ inşallah duyarsın ben hep kalbimi iyi şeylere yönelttim kötüyü hiç düşünmedim
Mervella34 ikizminikler valla ben kızlarımla 31. Haftamdayım en başından beri sezeryan denildiği için bu fikre o kadar alışmaya çabaladım ki , ama hala çok korkuyorum 🤦🏻♀️
ikizminikler Mervella34 ikisindende öok şükür korkum yok bana da büyük ihtimal sezeryan olur dediler hep korkunun ecele faydası yok çıkacak bunlar bi şekilde 😂
Aysun_Tugra Ben ve kızlarım da buradayız 🤗 33+1 olduk çok şükür 🙏 hayırlı olsun ikiz annesi RABBİM sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🥰
ikizminikler Aysun_Tugra nasıl geçiyor kızlarla günlerin o haftalara gelsem diye bekliyom bende 20+4 üm kızlarımla
Aysun_Tugra ikizminikler valla kızlar içeride parti veriyor her gün kop kop 😂 tabi anayı düşünen yok 🤦 biri sağdan çekiştiriyor biri soldan. Ben serklajlıyım zaten ama çok şükür korktuğum kadar kötü geçmedi ama bu son haftalar bayağı zorlanmaya başladım.
ikizminikler Aysun_Tugra ayy benimkiler daha yeni pıt pıt vurmaya başladı yerim o minnoş ayakları 🌸 sağsalim kavuştursun allah hepimizi😍
S-seda Aysun_Tugra serklajli olup ikiz bebege hamile olmak nasil birsey bende öyleyim heralde süreç nasil gecti zormu erken doğum riski var mi ben dün öğrendim de
Aysun_Tugra ikizminikler daha çok vuracaklar annesi hazır ol karnım hep yamuk benim mesela 😂😂amin inşallah 🙏🥰
Papatya13371 Bende ikizlere hamileyim 7+6 bugün. Riskleriniz oldumu kızlar ne kadar yattınız istirahat ettiniz ben çok korkuyorum kendim yormaktan kanamam olmuştu ilk haftalar çünkü
ikizminikler Papatya13371 canım bende kanama felan olmadı sadece bulantıdan çok çektim onun harici şükür her şeye 🙏🏻Doktorun ne derse o şekilde davran sende sağlıkla gelsinler inşallah
Mucizem09 Papatya13371 Canım seninle aynı haftadayız 🥰 Bende de kanama olmuştu. Şu an daha iyiyim. Mide bulantılarım var sadece 😔
Aysenuryksktpe Benimde çift yumurta ikizlerim var ve 15. Haftamızdayız.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah mucizelerimizi🤲🏻🤗