Ummuhan4934 çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun. Bebeğim 28.haftadan beri baş aşağıdaydı benim ama olmayınca olmuyor gelemedi kuzum. Hayırlısı da böyleymiş zaten ☺️ Şöyle söyleyeyim normal yada sezeryan her doğumun kendine göre zorlukları elbet vardır. Kişinin acı eşiğinin de böyle olduğunu varsayarsak. Bütün korkutma yapan kişilerin ağrı eşikleri çok düşüktür diye düşünüyorum. Elbette hiç acı yok demiyorum. İlk kalkış biraz zor oluyor ama üstesinden gelemeyecek hiçbirşey yok. Ben bebeğimi gördükçe daha da güçlendim hemşirelere ben kalkmak istiyorum diye kaç kez çağırdım 😅 gerçekten korkarak ve ağlayarak girdim eşimde giremediği için çok üzüldüm. Ama doktorumdan hemşiresine herkes o kadar ilgilendi ki herşeyi an an anlattılar. İçerideki gözyaşlarım mutluluk gözyaşıyla yer değiştirdi ve nerdeyse hıçkıra hıçkıra ağlayarak girdiğim ameliyathaneden gülerek çıktım. Lütfen hiçkimseyi dinleme. Rabbim yardım ediyor. Çarşamba günü sezeryan oldum ama oğlumla çok rahat ilgilenebiliyorum gayet iyiyim . O yüzden sakın modunu düşürme annesi 🤲🏻❤️ Kilo konusuna gelince hiçbir çabam olmadı sağlıklı beslenmeye çalışmak dışında. Genetik faktör daha baskın ☺️ Anne baba olarak iri kıyımız 😅 sağlıkları yerinde olsun kilolara çok takılma canım benim 🐣