dilara92 teşekkürler çok şükür iyiyiz 56 günlük olduk. 😍 bebek bezi almayın derim yada az alın, çünkü bebek odasında bezler oluyor onu kullanıyorlar bebek zaten arabayla geliyor odanıza arabada da Bolca bez ıslak medili vesaire oluyor. 😊Hastaneden çıkarkende içinde herşeyin olduğu bir hastane çıkış çantası verecekler içinde yok yok öyle söyleyim ☺️ Göğüs ucu kremi almanı tavsiye ederim çünkü ilk zamanlar acıyo gerçekten. Lansinoh krem alıp nemlendirmem faydalı olacaktır. Humana süt çayı var kesinlikle götürürdüm şimdiki aklım ve bilgim olsaydı. İlk zamanlar süt az geliyor çünkü 😊 hala kullanıyorum çocuk doktorum da tavsiye etti doğumdan 4 gün sonra falan kullanmaya başladım. Göğüs kalkanı götürebilirsin göğüs uçları çok hassas oluyor . Kıyafet çok fazla götürme derim bebeğe bebek odasında acıbadem kıyafetleri giydiriyorlar ilk zaten. O biraz üstünde kalıyor. Ben 3 takım götürmüştüm fazla bile gelmişti ☺️ Müslin battaniye götürmeni tavsiye ederim. 1 tane de penye battaniye olabilir. Ben 2 adet müslün 1 adet nohut battaniye götürmüştüm hepsini kullandım diyebilirim. Kusuyorlar omuza atmak için müslin battaniyenin tekini kullanmıştım. 😊 aklıma gelenler bunlar zaten çoğu şeyi almışsınız ☺️ Doğum ne zaman hayırlısıyla?