Kadze shinemom yaaaa bende cok merak ediyorum 11+6 da daha erken dedi 12+6 da tekrar gidicem inş bende görürüm hayırlı olsun ne güzel öğrenmişsiniz erkenden😍😍
shinemom Kadze ben hep gıtmeden cıkolata yıyorum bıde meyve suyu ıcıyorum hareketlı oluyo bde hep aynı saatte gıttıgım ıcın uyanık mı oluyo artık nedır her yerını goruyoruz sapsık pozlar veriyor😊 inşallah sende hemen öğrenirsin😍
Kadze shinemom yerim onun minnak bedenini yaaaa😍😍 bende 4ten sonra gidicem vişne suyuyla cikolata yiyim bari belki gösterir yoksa ben çatlıcam ben erkek diye eşim de kız diye deliriyoruz🙂
Nisanurr Ozge167 her zaman yanılma payı oluyor ama düşük ihtimaldir yanılmaları çünkü bebişlerimizin organları o haftada yeterince gelişmiş oluyor
Nisanurr Ozge167 o zaman büyük ihtimal öyledir canım çünkü çıkıntıları yeterince belirgin oluyor bizede direk erkek dedi 36yız şuan ve hala aynı 😂👍
Ozge167 Nisanurr canım bende 23 haaftaligim aşırı halsizlik yorgun göz kararmadi var simdi yatıyorum neden acaba
Nisanurr Ozge167 bende de ara ara oluyodu doktoruma söylemiştim normal demişti kanıma falan baktı kansızlığım var mı diye yoktu çok şükür seninkinde normal olabilir yada kansızlığın vardır canım
shinemom Kadze ye ye ben hep yedim hareketli oluyo ultrasonda😍 görürsün sende inşallah net bi şekildee😂
Hicranhicran 13+1 de %60 kız haftaya yine gel kesinleştirmek için dedi salı günü tekrar gidicem bakalım ne diyecek 😊
Hicranhicran shinemom Tamam canım yazarım tabi ki önce sağlıklı olsun ama ben hep kız hissettim eşimde bende kız olsun istiyoruz inşallah kızdır 😊
Fulyag shinemom 11 haftalıkken kız tahmininde bulundu şimdi 16 haftalığız bugün tekrar gittim kız olduğu kesinleşti 😊
shinemom Fulyag ilk tahmnlern %80-90ı dogru cıkıyo demekki😍 bende çok kız istemiştim ama hep erkek hissediyodum erkek oldu gerçektende😂