shinemom Kızlar merhaba😊😍 Biz bugün 13 haftlaık olduk ve bugün ultrasona girdik 👼🏻 Dr cıkıntı gibi bişey gösterdi %80 erkek dedi sizlerde bu sekıldemı ogrendnz😍😊 sonradan değişirmi o?
PasaninAnnesi shinemom evet biz de oğluşumun çıkıntısını görmüştük 12.haftada 😊 16.haftada onaylandı şimdi 20.haftada tasdiklenecek insallah 😍😊 bizde bi degişim olmadı zaten doktorumuz net gördü net söyledi bizede net gösterdi 🙈👼😍
Ssulee shinemom ben 14 haftaliktim hic aklimda yoktu cinsiyeti ogrenmek sadece ruyamda oglum oldugunu goruyordum heo ve dogru cikti doktor birden erkek dedi. Detayli ultrasondada bol bop pipisinin resmini verdi yani eminiz oglumuz oluyor 😂😂
Ladess shinemom 12.haftada ultrasonda erkek cinsiyet dedi ,16.haftada tekrar erkek dedi değişmedi ,ölçeyim pipiisni istersen dedi 😂😂
munireglr shinemom ve ben hep kız hissediyodum ondan göstermiyo dediklerinde kız diye düşündük sürekli kızım diye seviyodum. doktor erkek diyince bir şoka uğradım 🤣 ama simdide ogluma alıştım 🤣
Prensannes PasaninAnnesi bende gittim 11.haftasa 3 hafta snra gel dedı ama görmüştü anlamıştım sonra gıttık bakti aaa bakın pipisi dedi çok net herkes de dıyor ki döner oncada hazırlık ettık yarın gitcem yanı oyle bısey olmaz demi
Naciye89 12.haftada %90 erkek dedi 16.hf %100 dedi 20de ayrıntılı ultrasonda artık soylemeeye bile gerek yook kesin erkek dedi 🙂 erkek görünce pek de değişmiyor sanırım istisnalar olabilir tabi dr a bağlı da olabilir
Nisanurr shinemom bize o kadar erken öğrenmek nasip olmadı ama bizde 18 haftamızda gördük çıkıntımızı 👶🙏💙
Haticekckylmz shinemom gozun aydin RABBIM hayirli evlat nasio etsin cikintiyi gorduyse tamam canim oglanlar erken gosterir bizde 12de ogrenmustik 23olduk degismedi🤗💙
shinemom Haticekckylmz sagol canım ya senınde hayırlı olsun😊 sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun tabi 😊😍
Naciye89 shinemom ben kız hissediyordm %100 dediginde bile belki diyordum ama tabi ki kız da olsa erkek de ikisi de canımız Allah saglıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder insallah 🙂