Nur55 shinemom 14 de gördük canım biz hatta doktor kız dedi eşim orda bişey görünüyor ne o dedi doktor aa erkek bu dedi 😂
Hicranhicran shinemom Tamam canım yazarım tabi ki önce sağlıklı olsun ama ben hep kız hissettim eşimde bende kız olsun istiyoruz inşallah kızdır 😊
Prensannes PasaninAnnesi bende gittim 11.haftasa 3 hafta snra gel dedı ama görmüştü anlamıştım sonra gıttık bakti aaa bakın pipisi dedi çok net herkes de dıyor ki döner oncada hazırlık ettık yarın gitcem yanı oyle bısey olmaz demi
tgbhb shinemom biz de 12+2 de çıkıntıyı gördük😍 bakalım değişir mi bilmiyorum ama doktor çok emin konuştu. Hepimiz için hayırlısı inşallah
Nurayy28 @Funda08 @shdemir @Naciye89 @shinemom Kizlar sizin yazdiklarinizi okudukca sinirlerim tepeme cikiyo biz 13+2olduk ve hala cinsiyeti demedi birakin söylemeyi ugrasip bakmiyor bile cinsiyetine birde özele gidiyor gelde sinirlenme😭😭😭😠😠
Bekleyenler shinemom 10.haftada kesin bi şey söylenemez ama kız gibi dedi. Hiç merak etmediğim bir şeyi Dr söyledi 😊 bakalım ne kadar sağlam öngörüsü