Eeezgi srpgnr aycan kopuza gidiyorum çok memnunum, ilgili bi doktor. Özelden aradığımda da hep ulaşabiliyorum
srpgnr Gulsahkyc instagramda takip ederseniz oldukça fazla normal doğum yaptırıyor birazda anne ve bebeğin durumuna göre değişiyor bu duruö bende çok fazla normal doğum taraftarı olduğu in tercih ediyorum
srpgnr Gulsahkyc bende emre bey den memnun kalmadın mesela gereksiz pahalı sanırım biraz beklenti ile alakalı
Firfir90 Gulsahkyc hımm simdi oldu çünkü ben Emre bey e gidiyorum da hiç öyle bir intiba bırakmadı bende hatta 36. Haftaya kadar hiç düşünme bile doğum şeklini falan dedi :)
srpgnr Gulsahkyc İnstagram da takip ederseniz bugün yine bir normal doğumunu (22:00 gibi) görebilirsiniz
Gulsahkyc Firfir90 😁😁😁👍🏽👍🏽İlk gebeliğimde daha cinsiyeti bile belli değildi kafası iri, iri bebek olacak dedi 4210 oldu😁😁
bsracr 2 gün önce Volkan beyde randevum vardı gebeliğimi öğrendiğimden beri ona gidiyorım çok memnunum ve hastenelerinde koronalı doğum hiç olmadığını almadıklarını kendisi söyledi
Momster Medicsna pandemi bolumu var bizde bu yuzden tercih etmedik. Hatta covid testidr yapılıyor. En guvenli yer jimer ve pembe mavi
Eceslh prensmusta ben baştan beri gidiyorum bende burda duydm öle olduğunu 38 haftamın içindeym dogum yapcam zaten haftaya ama korona testi yapcaklarmı bilmyrm yarın kontrolm var
Eceslh Deletedmom328 ee olduki öle çıktık sezeryan yapıcam devlettemi yapıcam o zaman neden oraya bu zamana kadar o kadar para harcamış olcaz ki saçmalık devlete yönlendirmeleri
Eceslh Sekerpare16 valla giden bi tanıdığımdan duydm muayne 150 di 5000 di doktor ücretide sanrm hangi doktor blmyrm ama 2 3 ay oldu fiyatlar çok değilmiş heryerde benim kendi doktormnda öle zam gelms hepsine
Mucizem_mmm Sekerpare16 o tamamen doktorunuza bağlı hastane doktorunuzla görüşeceksiniz dedi ben medicana jimer yada pembe mavi de olmasını istediğim için aramıştım hastaneleri hepsi aynı şeyi söyledi 😇