prensmusta Merhaba güzel anneler Bursa Medicana da Volkan Aksakallıya devam edip,orada doğum yapmayı istiyorum ama geçenlerde burda bi postta okumuştum orası pandemi hastanesi oldu diye,öyle bişey varmı,giden bilen duyan varsa yardımcı olabilirse sevinirim 🤗
Mucizem_mmm prensmusta pandemi hastanesi olma ihtimali yüksek canım çünkü her daldan branş var benim doktorum medicana hastanesini istemedi daha 7.ayımızdaydım Eylül gibi virüs artacak büyük hastane istemiyorum hem sizin sağlığınız hem kendi sağlığım açısından dedi pembe mavi de yapacağım doğumumu nasipse sadece doğum hastanesi olduğu için orası daha güvenli dedi 🤷♀️Nasip artık 38.haftaya girdik bugün nasipse pazartesi belli olacak doğum şeklimiz 🤲🏽Rabbim hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin🍀🧿🧡
srpgnr prensmusta merhaba bende Volkan Aksakallı’ya gidiyorum.Medicana pandemi hastanesi bu arada sadece pembe mavi doğum üzerine olduğu in pandemi hastanesi değil
Ozgevebebegi prensmusta benim doktorum da sadece pembe mavi ya da jimeri önerdi canım benim. Hem pandemi hastanesi değilmiş hem de yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş. Doktorum biraz pimpirikli olduğu için başka hastane hem bebek hem de benim için sorun çıkarabilir diye o iki hastanenin dışına çıkma dedi. 🤷🏻♀️
prensmusta Mucizem_mmm çok teşekkür ederim,birazdaha araştırayım ozaman ben ,Bizde 23.haftadayız,inşallah sizde sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize 🤗
Aada Ben de dış doktor ile orada doğum yapacaktım. Ama ben de öyle bir şey okudum. Acaba ne kadar doğru
Deniz_37 prensmusta benim doktorum pembe mavi yada jimeri öneririm dedi,medicana ve acıbadem de corona bölümü var diye.. bana da çok mantıklı geldi açıkcası
Eceslh prensmusta ben baştan beri gidiyorum bende burda duydm öle olduğunu 38 haftamın içindeym dogum yapcam zaten haftaya ama korona testi yapcaklarmı bilmyrm yarın kontrolm var
prensmusta https://hizliresim.com/KYGohd 22ağustosta çıkan bi haber,ve şikayetleri okudum,korona şüphesi ile gelen herkesi normal bi şekilde karşılıyorlarmış,gerekli önlemleri almadan😒
srpgnr Deletedmom328 yanlışınız var Mapfre sigortalıyım anlaşmalı kurumların listesinde yanlarında yazıyor pandemi hastanesi olup olmadığı
Eeezgi Ben de pembemavi tercih ettim şu süreçte diğer hastaneler korkutuyor açıkçası, sadece doğum üzerine olması daha güvenli geldi bana da
prensmusta Gulsahkyc Volkan bey mi? methini çok duydum,çok önerdiler,bildiğim başka doktorda yok🙄birazda mecburiyetten gidicem
srpgnr Gulsahkyc instagramda takip ederseniz oldukça fazla normal doğum yaptırıyor birazda anne ve bebeğin durumuna göre değişiyor bu duruö bende çok fazla normal doğum taraftarı olduğu in tercih ediyorum
Gulsahkyc Deletedmom328 Yanlış biliyorsunuz bir çok özel hastanede covid bölümü olup covid hastaları mevcut
srpgnr Gulsahkyc bende emre bey den memnun kalmadın mesela gereksiz pahalı sanırım biraz beklenti ile alakalı