Eceslh Deletedmom328 yani bende öyle düşünyrm ki özel sigortam var neden devlete gideym olursam ki bosunamı yaptırdım.. bosunamı kendi doktoruma o kadar para döktüm ki ben normal dogum istemyrm ..
Eceslh Deletedmom328 açıkçası ben bilmyrm ama şimdi millet belirtisiz covid çıkıyor test yapılcaksada ben nerden bileym ölemiym deglmiym sizde belirti varmıydı oldumu hç.. bu çevrede bursada çok fazla var millet oturamyr geziyor bizimgibler çekiyor ve çogu farknda olmadan geçiriyor bi test yapıyorlar pozitif böle gördükçe ben kendmdende şüphe duyuyrm
Mucizem_mmm Sekerpare16 o tamamen doktorunuza bağlı hastane doktorunuzla görüşeceksiniz dedi ben medicana jimer yada pembe mavi de olmasını istediğim için aramıştım hastaneleri hepsi aynı şeyi söyledi 😇
Eceslh Deletedmom328 ins geçer biran önce canm çok geçmiş olsun tekrardan peki burun akıntısı gbimi oldu ağır grip gibimi .. eşimde işe gidp geliyor burnu akıyor hep bişey demiyorm doğum yapıcam en azından yaklaşmaym onada bir süre 🙄 sonuçta fabrika 5 6 bin kişi arasnda çalısıyor çok kişide çıkıyorms işten
Meryem1316 Eceslh yine de araştırın ama korona da burun akıntısı olmuyor diye biliyorum . Grip hissi , ağrısı , sızısı var ama burun akıntısı olmuyormuş