Sayrkann NurEmree kaldim boyle kuzum sancin gelirse suyun gelirse hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi . haftayada. Cati muayenesi yapacak
NurEmree Sayrkann dogru solemis doktorun bak onlar o belirtiler cok cok önemli 🙏🏻 Cok dikkat et kendini hep kontrol et cnm 🙏🏻 Hadi hayırlısı olsun bebisin için 💙
NurEmree AHFKASAP Sağlıklı olsun da gec olsun kuzum gelir elbet bu kdr sabrettik daha da sabirrrrr 😃😃💕💙🙏🏻 Ben öyle diyom ki kndimi motive edeym diye gerçekten son haftalar cok zooor oluyo😐😐😐😐
NurEmree ece123 Ayyy İnşAllah kuzum amin🙏🏻❤ Saglikla dünyaya gelsin bebislerimiz İnşAllah mutlulukla kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim 💙💙💙💙
Sayrkann NurEmree kuzum cati muayenesinde catin dar normal yapamazsin derse sezeryan icin gunmu verir nasil olaacak
NurEmree filizkrc55 kuzum internette bir takvim gibi bi pano var haftaya göre kiloyu gösteriyo tam net ❣ Ordan bakiyorm ben genelde ❣ Dur seninkine bakalm ☺
NurEmree filizkrc55 31. Hafta - 41 cm - 1500gr yazıyor 👀 MaşAllah kuzum senin bebis bayagi önde 🙏🏻🙏🏻💙
NurEmree Zeytin Cati muayenesi olmadm cnm cunku sezaryen olacam günüm tarihim 14 mayis verldi 🙏🏻Nst girdm sadece kan vs verdim tahlil💕
Aysnctl NurEmree 37+3 haftalığız bizde Oğluşum olcak insallah bizde paşamın keyfini beklioruz ne zamn gelmek isterse artık.😍😍 Salı günü çatı muayenesi yapılcak. Insallah normal icin müsaittir kemikler sezeryandan korkuyorum açıkçası..
NurEmree Aysnctl Bekliyelm bakalm keyiflerini oğluşlarimizn paşalarimizn 😃😄😍 Az kalmış seninde cnm şafak benim 10 💙
NurEmree Evinevren Ayni gidiyorz kuzum haydi İnşAllah hayırlısıyla oğluşlarimiza kawusmayaaa az kaldi👀❤🙏🏻 Heyecanlanmamak imkansız 😃😃😃
NurEmree Bhr Ay MaşAllah 😊 çoğumuz hamisler olarak ayni gidiyoz hafta olarak MaşAllah 😊 hepimizin sağlıklı bebisleri dünyaya gelsin İnşAllah sağlıkla İnşAllah 💙 Burada da paylaşırız sevincimizi doğumumuzu İnşAllah 💕🙏🏻💕🙏🏻