NurEmree Aysnctl Bekliyelm bakalm keyiflerini oğluşlarimizn paşalarimizn 😃😄😍 Az kalmış seninde cnm şafak benim 10 💙
NurEmree Bhr Ay MaşAllah 😊 çoğumuz hamisler olarak ayni gidiyoz hafta olarak MaşAllah 😊 hepimizin sağlıklı bebisleri dünyaya gelsin İnşAllah sağlıkla İnşAllah 💙 Burada da paylaşırız sevincimizi doğumumuzu İnşAllah 💕🙏🏻💕🙏🏻
NurEmree Evinevren Ayni gidiyorz kuzum haydi İnşAllah hayırlısıyla oğluşlarimiza kawusmayaaa az kaldi👀❤🙏🏻 Heyecanlanmamak imkansız 😃😃😃
Smy61 NurEmree çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz bebek isteyen herkesede dua edelim rabbim herkese anne olmayı nasip etsin 🤗
NurEmree Smy61 Amin inşAllah amin 🙏🏻 Ewet cnm hamile olmak isteyen herkese Allah cocuk nasip etsin bu cuma gününde İnşAllah dualar kabul olur 💙💕
Aysnctl NurEmree Hayirlisi ile kucagina saglikla sihatle alirsin insallah cnm.. Sali günü cati muayenem var bakalim bana ne dicek normalmi sezeryanmi. 🙂
filizkrc55 Benim daha belli degil pazartesi aclik tokluk seker olcumum yapilcak tekrardan baklm ondan sonra soler herhalde
NurEmree Aysnctl Amin amin inşAllah kuzum hepimizin İnşAllah saol 💐🌷😘 haydi hayırlısı haber edersn yazarsn burdan merak ederiim ☺ Saglikla dogsunlar da sezaryen normal farketmez ama sezaryen dan yanaym🙏🏻
Senakrts NurEmree evet inşallah normal 😊 bi aksilik çıkarsada sezeryanada hazırım ama. Kendimi hiç birleye şartlamadım. Akışına göre gidecek inşallah 🤩
NurEmree Senakrts Allah şimdiden kolaylık şifa güzel bir doğum nasip etsin kuzum 😍 ikisinede hazir olmak lazım tabi 💕💕💕
Aysnctl NurEmree Haber ederim canim valla banada derse sali günü normal olmaz sezeryan diye hemen ertesi güne olurum o derece bunaldim artik 😊😊😊