NurEmree Nasil geçiyor haftanız 😊👋 doğuma kaç gün kaldı 👀 heyecan varmi ❤ Benim oğluşum olacak Allah’ın izniyle😇 şafak son 10 gün💙 Şafaklarınız kac hamişler💕💕💕
Tugraninannesi NurEmree 38+6 haftalık olduk oğluşumla şafak 8 henüz sancı vs hiç bişey yok ama sürekli tansiyonum düşüyor uyku düzenim sıfır ve aşırı bi ağırlaştım ayağa kalkınca sanki bebeğim aşağıdan düşecek gibi elimle taşıyarak yürüyorum
Sayrkann NurEmree 37+4 🙂 3 cm acilma ile kaldik nst de ara ara sanci cikti haftaya cati muayenemiz var dogum icin uygunmuyuz diye bakalim 🙂)
Bgmbgm NurEmree 37+4 cnm benimde bugün de doktor kontrolüm var bakalım kaç kg olmuş bizim oğlan. Çatı yapılmadı bana yapılmaz büyük ihtimal ilkide normal olunca benim yapmazlar die düşünüyorum ilk oğlan 37+0da doğdu bu gelmio daha bakalım ne zman gelirse biz hazır beklioz
Senakrts 37+4 deyim ☺ Şafak sayamıyorum çünkü hanım ne zaman isterse o zaman gelecek inşallah 😃 çokda uzatmasın bu hafta felan gelse güzel olur 😁 Heyecan pek yolda doğum nasıl başlayacak onu çok merak ediyorum 😃
NurEmree Senakrts Ay haydi hayırlısı cnm😍 Normal mi dogum yapicaksn o zmn anladığım kadarıyla☺🙏🏻 Sağlıcakla gelsin bebislerimiz💙💙💙
Zeytin Ben de 37+5 teyim. Gün içinde yalancı kasılmalarım oluyor. Birkaç gündür çatı kemiklerim de acıyor. Sanki adet olacakmışım gibi alt taraflarda hafif ağrı oluyor ama maalesef hiçbiri düzenli seyretmiyor. heyecanla bekliyoruz 🤗
NurEmree Zeytin Sağlıcakla gelsin İnşAllah bebislerimiz cnm🙏🏻💕 ayni belirtiler bende de war adet sancisi gibi vuruyor kasıklarıma😔 cok kuvvetli oluyo yeri gelince. Bugun hastanedeydm sabah tan beridr mahfoldum zaten😩😩😩
NurEmree Tugraninannesi Az kalmış seninde cnm benimde şuan tam 10 günüm kaldi🙏🏻 Sağlıcakla alalm bebislerimizi kucağımıza İnşAllah💕🙏🏻 Hawalar sicak dikkat et cnm
NurEmree Sayrkann Heyecan doruktaaa o zmn❣❣😋☺ Haydi hayırlısı sağlıcakla gelsin İnşAllah cnm🙏🏻 Bende bugün nst ye girdim iyi çıktı
NurEmree Bgmbgm MaşAllah bu hafta dogmus ilk oglusunuz bu naz yapiyor o zaman ☺☺☺ Saglikla gelsin de gec gelsin cnm bnm ❣❣💙💙🙏🏻
NurEmree Smy61 ayy cok yakın😍😍😍 haydi hayırlısı kuzum bol şans diliyorm Allah sabir versin sağlıcakla dogsun bebisin İnşAllah 🌸🌸💕💕💙💙☺😇😇
NurEmree deletedmom11 Ohhh MaşAllah cnm😀😍 gözün aydinnnnn sağlıcakla olsun bebişin kuzum Musmutlu günler gecirin İnşAllah ❣ Aminnnn amin inşAllah benim 10 günüm kldi hayirlisiyla 💙💙🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💕
NurEmree shdemir aynen cnm benim şafak 10 benimde oğluşum olcak 😍 sağlıklı dünyaya gelsin bebislerimiz İnşAllah 💙
NurEmree AHFKASAP Sağlıklı olsun da gec olsun kuzum gelir elbet bu kdr sabrettik daha da sabirrrrr 😃😃💕💙🙏🏻 Ben öyle diyom ki kndimi motive edeym diye gerçekten son haftalar cok zooor oluyo😐😐😐😐
NurEmree ece123 Ayyy İnşAllah kuzum amin🙏🏻❤ Saglikla dünyaya gelsin bebislerimiz İnşAllah mutlulukla kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim 💙💙💙💙
Senakrts NurEmree evet inşallah normal 😊 bi aksilik çıkarsada sezeryanada hazırım ama. Kendimi hiç birleye şartlamadım. Akışına göre gidecek inşallah 🤩
Sayrkann NurEmree kaldim boyle kuzum sancin gelirse suyun gelirse hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi . haftayada. Cati muayenesi yapacak
Smy61 NurEmree çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz bebek isteyen herkesede dua edelim rabbim herkese anne olmayı nasip etsin 🤗