Ozlem21e Frutti 29+1 tek yumurta ikizi. Iki tane oğlum olacak hayırlısıyla 🥰 sağ salim kucağına alırsın insallah sende🤗 cinsiyeti ne ?
Gizemela Erken doğum riski nasıl oluyor , nasıl anlaşılıyor, bide bu ciğer geliştirici iğne için ciğerler ultrasyondanmı belli oluyorda doktor vurun diyor
Ozlem21e Gizemela ciğer gelişimleri belli bir haftaya tamamlanmadığı için erken haftalarda doğum riskiniz varsa ondan yapılıyor. Benim ikizlerimin gelisimlerinden kaynaklı erken doğum riskimiz var ondan yaptik.
snm_ Ebru-123 sancılarınız tam olarak nasıldı acaba? Bende 30+3 teyim iki gündür karnıma kramp tarzı ağrı giriyor bugün belimede vurdu. İlk gebeliğim olduğu için anlamıyorum ve doktorunuz sancılarınız olduğunu söylediğiniz için mi erken doğum riski var dedi yoksa nst vs diğer tetkikler yapılarak mı buna karar verdi. Bu arada inşallah sağlıkla vaktinde kavuşursunuz bebeğinize🙏
Ebru-123 snm_ adet.agrisi gibi oluyor.normal muayeneye gittim nst istedi.nst.sırasında sancim yoktu ama yuksek sanci çıktı.ciğer gelistirici igne yapalim dedi erken dogum riskine karsi
Gizemela Ozlem21e geçmiş olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin , tüm hamilelerin inşAllah 🤲
Ozlem21e Angelada evet devletlerde normalde olmuyor o kadar erken üniteler. Belli bi haftanın uzerine bebek kabul ediyorlar. Bizim de özel ama bebeklerin doğum haftasına gore 3 tane hastane seçeneği verdiler üniteleri uygun olan.
Ssss4848 Ebru-123 ben de 31 haftada vuruldum 37 haftalik olduk birşey olmadi allahın izniyle şu ana kadar
Durudora Bende önceki gün ve dün toplamda 2 doz oldum ciğer geliştirici benim de erken doğum riskim var ikiz 33+2 olduk allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah🤲🏼
Minigimm2020 Ebru-123 hayir canim aksine bebegin icin iyi bseh bu dogarsa eger cigerleri gelismis olursa ve kilosu yerinde olursa ki insallah oyledir kuvese grmez
MeryemSamed Ebru-123 bebeğin erken doğum riskine karşı ciğerleri gelişsin diye yapıyolar bende 34 haftada erken doğum riskim vardı yaptılar ama 38. Haftaya kadar bekledi kızım
Ebru-123 MeryemSamed erken doğum olmazsa igne onceden yapilmis oluyor bi sorun olmaz degilmi MeryemSamed
y_tunc Ebru-123 zararı yok aksine bebegın için yapılması gereken bişey ama igneden sonra bıkacgun bebegın hareketleri yok denecek kadae azalıyor endişelenme benım 32 haftamda yapıldı 1 er gün arayla 34 haftada ise alıcaklar bebegi iğne yapıldıgı için endişelenmıyorum artık
ecembugra53 Ebru-123 canım zararı olır mu cok yararlı bi iğne o bebek için gelişimi için ciğerleri için
Ozlem21e Angelada neden devlete gönderdi ki. Tabi ki olunmaz mi hem onun stresi hem su virüs derdi insan herseyi ayri ayri dusunuyo.