Minigimm2020 Ebru-123 bence gayet iyi daha da alir allahin iziniyle cigerleride gelismis olursa bebeginizle evinize dönersiniz tabi insallah vakitinde dogarda
Ebru-123 MeryemSamed erken doğum olmazsa igne onceden yapilmis oluyor bi sorun olmaz degilmi MeryemSamed
Ozlem21e Angelada neden devlete gönderdi ki. Tabi ki olunmaz mi hem onun stresi hem su virüs derdi insan herseyi ayri ayri dusunuyo.
Annem1 Ebru-123 zararlı olsa doktor soylemez canım. Bana da yatış verip hastanede yapmışlardı. Bebişlerin ciğerleri gelişsin çok erken diye.vurunmak daha iyidir genelde duyduğum şey bu erken olanlara yapılıyor.
Mervishh Angelada toplam 4 doz oldu hayır vermiyor yani verecek olsa yapılmazdı :) aksine fayda sağlıyor ne kadar vurulursa ciğerler o kadar iyi gelişiyor ama tercih sizin
YaseminNurcanSu Ebru-123 Canim zararli bisey olsa hamile bi insana boyle bir igne yapilirmi sonuc itibari ile bebek icin onemli bir igne bende 31. Haftada vuruldum. 1. Dogumumda simdi 28 haftalik hamileyim 32. Haftada tekrar yapilacak bir sıkıntı da yasamadim bebegin yararina oldu
Aslihan16 Ebru-123 hemen yaptırt canım eğer yaptırmazsan bebeğin ciğerleri gelişmez uzun süre küvezde kalır adı üstünde ne zararı olucak
Nhyas Bebeklerin en son ciğerleri geliştiği için erken doğum riski olan herkese öneriliyor küvözde kalma ihtimalini azaltmak için ilk hamileliğimde ben de 4 doz olmuştum bebeğe bir zararı yok denecek kadar azdır faydasının yanında👍🏻
y_tunc yamacalimoms benimde hamılelıgın 12. haftasında anlasıldı canım o yuzden operasyon gecırdım cok baskı yapıyor dikişler dikiş olmasaydı belki bu zamana kadarda gelemezdik