Mirayse1 Laylaaaa121212 benim doktorm 10. Haftada cinsiyet belşi dedi sölemedi 13te gel kesin sölicem dedi haftaya gitcem bakalım. 14te kesin belli olması gerekir ozaman die düşünüyotum
Burcin-98 Mirayse1 bende 14haftaya girmek üzereyim bana bilerek birşey söylemedi tamamen belli olsun diye…16 haftalıkken gidicem kesin belli olsun diye…umarım sizin ki de belli olur bir an önce heyecanlı bir bekleyiş🥰🙏🏻
Burcin-98 aleynakt 1 kg belki aldım ya 4.aya giricem nerdeyse…doktorum 4.aydan sonra birden almaya başlıcaksın dedi iştah açıldığı için🙈
Srplhrgl Ayseozmenucar ben 15 haftalik oldum dün doktora gittim doktor kendisi söyledi bana kızın oluyor diye
Ayseozmenucar Srplhrgl bende 12. Haftada gıttım doktora ben ısrar ettım dıye soyledı ıhtumslı yuksek erkek gibi dedi 17.hafta da gıdecem bakalım 😅netleşir ınş.
Srplhrgl Ayseozmenucar ayy hadi insallah. Valla ben sormadm doktor kendi dedi kızın suyuda gayet iyi dedi sonra dedim cinsiyeti bellimi dedi kız olarak gördüm dedi
Mavi4 Laylaaaa121212 bende yeni gittim 2 çizgi var büyük ihtimalle kız dedi heyecandan bişey de soramadım
Mavi4 Cancazim bende anlamadım ilk defa öyle birşey duydum bana iki çizgi var büyük ihtimalle kız dedi canım
Mavi4 Laylaaaa121212 ben bi yerde yorumlarda okumuştum iki çizgi var erkek galiba diyenler de var bende çok şaşkınım kaç oldu gidiyoruz göstermiyor