Hafsa3734 Laylaaaa121212 benim kız canım kontrol sürecinde yine gidil baktirdim kız dedi ama doktor bana 2 çizgi mi 3 çizgimi hatırlamıyorum yanlış hatırlamıyorsam ben 2 çizgi gördüm altlı üstlü ama yanlışım da olabilir 😊😊
Cancazim Hafsa3734 Smdi sizin profile grdim iki çizgi paralel gelmiş kızmış sizin bebiş sağlıkla gelsin sizin ulstrason kagidida vardı . Ama benimkinde 3 çizgi var bence çizgilerin alakası yok ulstrason öyle göstermiş olabilir yoksa 3 noktanın erken veya kızla ne alakası varki
Hafsa3734 Cancazim olabilir canım ben anlamıyorum 😊😊 sağlıkla gelsin insaAllah bebislerimiz bu ay detayliya giricem ozaman daha net belli olur
Ayse10 Merhaba arkadaşlar doktorunuz bebeğinizin kilosunu ilk olarak ne zaman söyledi ya da bunun bi haftası var mi? Boyunu hep söylüyor da kilosunu ( gramını🥰) hiç bilmiyorum merak ediyorum, 15+6 hamileyim erken mi acaba?
fulakinci Ayse10 bizde 15+5 olduk. Gram olarak söylüyor. Dun gittim 139 grammış. Kızım olacağını öğrendim. Sizin cinsiyet belli mi 😊
Ayse10 fulakinci oyy maşallah biz en son 13.haftada gitmiştik cinsiyet belli değildi bu perşembe randevumuz var 17 haftalık olacak🥰 cinsiyeti belli olur inşallah🙏 gramını da sorarım😊