Mutlumklnc Zgeylmaz teste bakınca değil ultrasonlada bakıyor ya hani önce ense kalınlığını ve burun kemiğine bakıyor inceliyor. Ultrasonda gördü.
threestar aykhmedlee cinsiyeti öğrenemedik maalesef ya🙄🙄 bu sefer de erkeğe benzetti ama emin olamadı, 20. haftaya bıraktık yani ondan önce netleştiremem dedi benim doktorum ben de başka doktora gitmek istemiyorum nasıl olsa bir gün öğreniriz 🤣🤣🤣🤲🏻
Ayse10 Burcin-98 bizim de doğum tarihi 18 Mart yarın 13 haftamız doluyor kontrolüm var,ikili taramamız var belki cinsiyeti de belli olur, hepimizin evlatları hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah🙏
Laylaaaa121212 Kızlar bi bakarmısınızzzz bugun doktara gittim 3 nokta görüyorum kız dedi ama arkadaşımada 3 nokta görüyorum erkek demişler kafam karıştı 14+6 haftadayız birde ilk muayene olurkenn bu hafta net olmaz ama bakıcam dedi sonra ben yanılmam yüzde 99 kız 3nokta var dedi şaşırdım hem net değil hem yüzdee 99 demesi ve arkadaımında bebeğine 3nokta erkek demesi şaşırttı
Mirayse1 Laylaaaa121212 benim doktorm 10. Haftada cinsiyet belşi dedi sölemedi 13te gel kesin sölicem dedi haftaya gitcem bakalım. 14te kesin belli olması gerekir ozaman die düşünüyotum
Mavi4 Laylaaaa121212 bende yeni gittim 2 çizgi var büyük ihtimalle kız dedi heyecandan bişey de soramadım
Mavi4 Laylaaaa121212 ben bi yerde yorumlarda okumuştum iki çizgi var erkek galiba diyenler de var bende çok şaşkınım kaç oldu gidiyoruz göstermiyor
Burcin-98 aleynakt 1 kg belki aldım ya 4.aya giricem nerdeyse…doktorum 4.aydan sonra birden almaya başlıcaksın dedi iştah açıldığı için🙈
06berna Bizimde tahmini doğum şimdilik 10 Mart gözüküyor😍 cinsiyeti daha ogrenmedik daha doğrusu cinsiyet partisi yapmak istiyorum birazcik göbeğim olsun istiyorum bende pek göbek yok bugün tam 16 hafta olduk 😍😍
ali0707 Biz 15. Haftada öğrendik :) erkekmiş😍 12 de kıza benziyor demişti 15.haftada bize süpriz yaptı küçük bey :)))