cgelmas ali0707 10 gün sonra öğreneceğim Allah sağlıklısını versinde🥰🥰🥰 Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun🙈🙈
Arzulas Eylul58 şuan daha iyiyim ama gün içerisinde şiddetli ağrım oluyor😞bebeğin etkilenip etkilenmediğini bilmiyoruz negatif olana kadar kontrol edilemiyor
Eylul58 Arzulas Tez zamanda kurtul insallah şu pis hastaliktan bebeğine birşey olmaz insallah içini ferah tut❤️
ADamla 26 Mart inşallah 🤲🏼😍 cinsiyeti tabi henüz öğrenemedik. Hamileliğim ise aşırı koku hassasiyeti, miskinlik, iştahsızlıkla devam ediyor. Bebeğini ultrasonda hareket ederken gören var mı? 🥰😁
FtmSyf 15 Mart görünüyor 🤗 doktorcum minicik bir ihtimal kız dedi ikili testte heyecanla bekliyorum bakalım değişecek mi 😄
Adonis01 25 Mart 🙏😊 Bu haftaya kadar çok fazla bulantım vardı ama bulantılarım azaldı . Bu sefer de aşırı yorgunluk başladı 😊 Allah hepimize , bebeğimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin 🙏🌸
FtmSyf Mutlumklnc hayırlısı kuzum sağlıklı olsunlarda gerisi çok önemli değil 🌸 net belli olunca yaz mutlaka merak ederim 🤗
fulakinci Bizde 11+4 olduk 23 mart gibi olucak inşallah. Bugün ikili tarama testi yaptırdık ama cinsiyet için birşey demedi. Daha çok küçük dedi 😊 bir dahaki kontrolde inşallah 😊
Mutlumklnc FtmSyf tabiki önce sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil tamam yazarım canım sende yaz mutlaka yakın tarihler çünkü 🥰
Ebru1234 Burcin-98 selam 10 mart gosteriyor bana da. Cokheyecanliyim. Bebegimi hissetmeye calısıyorum hep. 🤗 12. Haftamda doktorum cıkınti gordugunu soyledi bende biraz gordum ama kesin degil henuz bakalım. Saglikli olsunda cinsiyetin onemi yok saglikla gelsin hepimizin bebisleri 🙏🤗🥰
Burcin-98 Ebru1234 tabi ki en önemlisi sağlık, sağlıkla gelsinler alalım kucaklarımıza inşallah canım benim😘😍🙏🏻