Deletedmom382 Gulsen4224 aynen kizlara o kadar guzel seyler var ki hani tulum vs olsa sknti degil pembe de olsa erkege giydiririm ama kirazli cilekli falan elbiseler var yaaaaa 🤢🤢🤢🤢🤢 cok guzeller yaa 🤢🤢🤢
Gulsen4224 Deletedmom382 kız dur iyice heveslendim bak😂bide tekrar oğlum olursa hevesim kursagımda artık napalım 😂🤭🤭
Alps Gulsen4224 17+3 bilmiyoruz, tahminde de bulunmadı doktorlar hiç , en başından beri kız hissediyordum ama bugün gönlüme erkek doğdu nedense 😁❤️
Alps Gulsen4224 evet bacak bacak üstüne pozisyondaydı bir kere, bir de bacaklarını sıkıca kapatmıştı😌 hele bi öğreneyim varya deli gibi alışveriş yapıcam 😁
Sahrammm Gulsen4224 evet çok küçük daha kızımla oynarken unutuyorum bazen hamile olduğumu ilk gebeliğim de çok kusmuştum bunda hiç belirtim yok 🙈
Gulsen4224 Sahrammm ahahah kız vallaha bende öyle bunda hiç korumuyorum unutuyorum demekki herkesde oluyor bu🤭😂 bende aynı çok kustum başımı kaldırmazdım bundada bişey yok gibi ama hap sayesinde herhalde 🤭😂😂aman yinede dikkat et cnm bebiş minnak❣️🌺
Sahrammm Gulsen4224 bende sadece bende öyle sanıyordum🤣🤣🤣 bak ortak noktamız varmış kuzum 😍🙈🤣 elimden geldiğince ediyorum rabbim hayırlısını versin aşkım hepimize 😇
Zeliha063 Gulsen4224 İlk gebeliğim olduğu için kız olmasını çok istiyorum fakat erkek olacakmış gibi hissediyorum😊 Rüyalarımda da sürekli oğluşum olduğunu görüyorum 🤗 sağlıklı olsunlarda hayırlısı artık 🤲🏻
Gulsen4224 Zeliha063 rüyanda gördüysen tamamdır cnm 🤭🤭 ama rabbim inşallah gönlüne göre versin sağlıcakla kavuşman dileğiyle 🤲🏻🌺🌺
Gulsen4224 Sahrammm ay senin aşkını yesinler emii 😂❣️Demekki kendim öyleyim diye düşünmemek lazım sende benim gibi😂🤭🤭
Gulsen4224 Mrv3401 ay maşallah ne güzel ya inşallah bizde erkenden öğreniriz şanslısın prenses annesine kıyamamış merak etmesin diye 😂🥰
Gulsen4224 Sahrammm ahahha tam kafa dengisin kız maşallah allahım Gülen yüzünü eksik etmesin canım benim ❣️🥰