Melisa61 Gulsen4224 son adete göre 14 ama geç döllenme olduğu için 12+4 olan bebişim hala cinsiyetini göstermiyor doktor 3 hafta sonra gel dedi 3 gün öncesi hayırlısı🙈👼😂
Gulsen4224 Melisa61 ah minnak ah annesini meraklandırma cabası 😂3 güncük annesi bekle bakalım hakkında hayırlısı gönlünce olsun inşallah 🌺😂
Melisa61 Gulsen4224 hep rüyamda kız bebiş gördüm tipine varana kadar hemde ama çevrem hep erkek olucak diyor😂
Gulsen4224 Melisa61 bende öyleydim ben erkek dedikçe millet kız dedi erkek oldu hakkikatten anneler hisseder canım benim 😂🤭🥰
150_gelartik Gulsen4224 çin ve maya takvimi kız gösterdi sağlıklı olsun başka bir şey istemem ilk bebeğim olacak çünkü
Ayse-18 Benimde içime hep kız doğuyor maya takviminde erkek cıktı salı günü öğrencez inşallh ama herkez diyor cok bulantısı olanlar genelde kız oluyormuş benimde cok bulantılarım var bakalım sağlıklı olsunda 🙏😊
Gulsen4224 Ayse-18 inşallah canım sağlıcakla ve gönlünce olsun bebeşin🤲🏻🥰Amaaa benim ilk gebeliğim 4 ay bulantı kusma ve baş dönmesi yataktan kalkmadım aç öylece yattım ve ogluşum oldu orası belli olmuyor hayırlısı olsun ama herkes kızın olcak dedi bende oğlum olcak dedim ve oğlum oldu 😂🤭🤭
annesininpirensesi Ayse-18 İki kizim var hic bulanti yasamadim ucun cuye hamileyim yine bulanti yok bu erkek olsa diyoruz once saglik tabi ama gonuldende gecmiyo degil