Miya_mm nisemom evet bu gün den itibaren diyete başladım bunların hepsini uygulayacam inşllah Allah’ın izniyle bir şey olmaz diye umut ediyorum 🙏🤲🏻
Miya_mm aglaluna bana diyet vermedi sadece makarna pirinç şeker ve üzüm karpuzdan uzak dur ara ara yiyebilirsin dedi
yasen1 Miya_mm yanlız degilsin 100 hamileden 50 si busekilse canim rabbim gecici seyelr versin dogumdan sonra gecsn gitsin meleklerimiz icin yemeyiz artik nabalim
Miya_mm yasen1 amin amin inşllah çık ağladım bu gün bunun için dikkat ederiz yerki sağlıcakla kucağımıza alalım inşllah 🤲🏻🙏
yasen1 Miya_mm bende basta cok ağlamıştım ama nabalim onlar icin diyet yapariz yemeyiz her istedigimizi sayili günler sizin daha az kalmis bizim daha yolumuz uzun
Gmsy1 Miya_mm benim çıktı gebelik şekeri 1 ay diyetle düzene girdi sonrasında diyette yetersiz gelmeye başladı riske atmamak için insülin başladım şimdi insülin diyet devam ediyoruz bi sıkıntı yok şükür.. sende üzülme içini ferah tut geçmiş olsun
Miya_mm Gmsy1 çok Teşekür ederim sizede çok geçmiş olsun hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız İnşllah 🙏🤲🏻
Miya_mm yasen1 inşllah hayırlı bir şekilde hepsi geçer 🤲🏻 Tokluk yapmadım sadece aç karınla şeker yüklemesi yapıldı birincide 170 çıktı 15 gün Sena tekrar yapıldı 100 gram şeker yüklendi 3 defa kan alındı 200 190 170 çıktı
Gmsy1 yasen1 93 yüklemeden 1. Saat sonra 180lerde 2. Saat 160lardaydı diyetle 130 lara düştü ama 1 ay sonra 150 160 olunca insülin başladım
yasen1 Gmsy1 peki hala diyete devammi arada kacamak falan yapıyor musunuz canim asiri asiei derecede tatli istiyorr