MltmMt 6+1 günlük hamileyim bende😊 çarşamba günü doktora gittik sağlıklı bir kese göründüğünü söyledi şimdi cuma günü de inşallah bebeğimizi görüp kalp atışını dinliycez 🥰
Seher112 MltmMt bizde 6+1 iz cuöa günü kese göründü herşey sağlıklı dedi dr bu hafta cumada kalp atışı için gidicez ☺️
MltmMt Aslisir keşke benimde iki kese gözükse o kadar çok istiyorum ki ikiz bebek anlatamam maşallah sana 🥰
MltmMt 6+1 günlük ama bu sabahtan beri 4 defa istifra ettim ve çok fazla bulantım var bu kadar erken haftalarda fazla bir belirti mi acaba onu bilemedim😔 Geçen hafta da çok aşırı bel ağrım olmuştu
MltmMt Seher112 dün gece başladı bulantım bu sabahtan beri ne yersem çıkardım çok yordu beni istifra etmek
MltmMt mhbbbera ben 6. Haftama girdim ve bugün bulantılarım başladı tabii ki kişiden kişiye değişiyor belirtiler ve zamanları
MltmMt Seher112 aynı gün gidicez doktora o zaman inşallah güzel şeylerle karşılaşıp güzel şeyler duyarız 😊 hangi ildesiniz siz?
MltmMt Seher112 nasıl bir çare bulabiliriz acaba bu soruna beni çok yoruyor çünkü 😞 Ben Tekirdağdayım bayağı mesafemiz varmış
esraizmirli Seher112 nereye gidiyosunuz hastane doktor olarak ☺️ Bu arada Allah kucagınıza almayıda nasip etsin💜
Seher112 esraizmirli Amin İnşaAllah şuan medikalpark keçiören bülent hoca ya birde ankara tıp fakültesine gidiyorum siz nereye gidiyorsunuz