SaadetBayrak Kızlar bugun 12+5 günlüğüz doktorum erkğee benziyo dedi ama çok az yanlma payı var dedi böyle olupta somradam değişenler oldu mu acaba
Deletedmom05 SaadetBayrak yok. Bende 12+6 iken oğlum olacağını öğrenmiştim. Yanılma kızlar da daha çok oluyor
Birgulbasegmez2 SaadetBayrak bir dahaki randevunda kesinleşir canım ama doktorun kendinden emin söylediyse doğrudur hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏🏻
Fidashka Evt canm 13 haftada gittigimde erkege benziyo sanki pipisini goruyorum demisti ama yuzdeyuz erkek demedi.18 haftada gittigimde kiz oldugunu soyledi😇...12 haftalarda yanilma payi yuksek oluyor sen kendini bir sonraki kontrole sakla en iyisi🙂
Kbrazcan SaadetBayrak banada aynı errkeğe benziyor dedi o haftada bugün 16 yız net olmamakla birlikte kız demek istiyorum dedi canım detaylıyı beklemek en güzeli 😌
Slha2011 Kbrazcan sizin haftanız baya var aslında söylemesi görmesi lazımdı erkek dediyse yanılma az diyorlar
Slha2011 SaadetBayrak peki bacak arasına bakarakmı dedi farkettin mi benimde ve 12 haftalıkken erkeğe benziyor hatta baya baya çıkıntı gördük 14 te kesin dedi yine bacakları açıktı
deletedmom76 SaadetBayrak bana da doktorum 11 haftada %90 erkek dedi yanılma payı da olabilir diye 13ncü hafta da kesinleşti değişmedi benim
Oglumunannesiyim 12 haftalikken kız gibi dendi sonra 16 haftalikken içime kız doğuyor bakalım dedi yuzde 99 erkek dedi. Oglumuz olacak ☺
Esesli SaadetBayrak bana 14.haftaya kadar erkek dediler 😂 15.haftam da kız olduğunu öğrendim. 18+1 hala kız 😊