Kbrazcan SaadetBayrak banada aynı errkeğe benziyor dedi o haftada bugün 16 yız net olmamakla birlikte kız demek istiyorum dedi canım detaylıyı beklemek en güzeli 😌
Slha2011 Kbrazcan sizin haftanız baya var aslında söylemesi görmesi lazımdı erkek dediyse yanılma az diyorlar
Slha2011 SaadetBayrak peki bacak arasına bakarakmı dedi farkettin mi benimde ve 12 haftalıkken erkeğe benziyor hatta baya baya çıkıntı gördük 14 te kesin dedi yine bacakları açıktı
deletedmom76 SaadetBayrak bana da doktorum 11 haftada %90 erkek dedi yanılma payı da olabilir diye 13ncü hafta da kesinleşti değişmedi benim
Oglumunannesiyim 12 haftalikken kız gibi dendi sonra 16 haftalikken içime kız doğuyor bakalım dedi yuzde 99 erkek dedi. Oglumuz olacak ☺
Esesli SaadetBayrak bana 14.haftaya kadar erkek dediler 😂 15.haftam da kız olduğunu öğrendim. 18+1 hala kız 😊
Esesli SaadetBayrak devlette baya sakladı kendimi kız dicem dedi. Tabi sakladığı İçin emin olamadım. Özelde ki kontrolüm de “hiç bi zaman %100 demem. Hep açık kapı bırakırım %90 kız dedi.
Slha2011 Ozge167 inşaallah 14 ve 17 haftalıkken kesin dediler erkek diye ama yinede bi dahaki kontrolü beklicem emin olmak için 😌😌