Jasper_es Dogansinem57 soda ile maden suyu farklı şeyler zaten. Bu meyveli olanlar direkt soda. Soda karbondioksit basılmış maden suyu, ve zararlı. Çok çok canınız çekmedikçe içmeyin. Sade maden sularını ise günde maksimum 2 olmak üzere tüketebilirsiniz👍
Gmze08 deletedmom559 doktorum sadeye limon sıkıp içebilirsin dedi aromalı olanları sağlıklı bulmuyorlar
61Aysen deletedmom559 bende sade icemedigim icin limonlu iciyorum gunde bitane bazen gunde 2 tane iciyorm
Ceydaaaaa deletedmom559 Ben sade bile içmiyorum bazı doktorlar öneriyor bazıları önermiyor ortada kalmak istemedim
deletedmom559 Ceydaaaaa ben eskiden hep içerdim hamile oldugumu öğrenince de devam ettim şimdi iyi değil diye artık kesinlikle içmem meyveli
61Aysen deletedmom559 cok tat degisikligi olmuyo olede denedim ben ama 2.3 tane sade soda icebildm ama bazen sade aliyo esm icmiyorm ama doktora sokcam bn eger limonlu iyi deil derse sade iccem
Elifdoan deletedmom559 meyvelinin içindekileri bir bak şekerden başka bişey yok, esas sade olanında magnezyum potasyum vs. Limon sık icemiyosan ama limonlu icme