Muko2881 deletedmom559 meyveli olanların içinde şeker olduğu için pek önerilmiyor canım sadesinde daha çok mineral olduğu için günde 1 tane önerdi bana doktorum
61Aysen deletedmom559 cok tat degisikligi olmuyo olede denedim ben ama 2.3 tane sade soda icebildm ama bazen sade aliyo esm icmiyorm ama doktora sokcam bn eger limonlu iyi deil derse sade iccem
Tugbaslan3458 10 haftalık hamileyim arada limonlu soda cekiyo canım şu yeşil cam şişede olanlardan ama.korkuyorum zararlıdır diye ilk gebeliğim 🤷🏻♀️🙏🏻
Hayalim_s Dogansinem57 ben günde 1 tane içiyodum ama bilindiği gibi çok da yararlı bisey değilmiş böbreklere ağrı yapıyormuş doktorum icmemem gerektiğini söyledi
Hashasim2020 33 haftayım şimdiye kadar her gün 2 tane içtim hiç magnezyum vs kullanmadım bacak ağrım vs hiç olmadı
Kevser06 Ceydaaaaa asitsiz olanları da mı içilmiyor eşim bugün hem maden suyu almış hemde meyveli almış ☹️
Ceydaaaaa Kevser06 Burada maden suyu içenleri çok okudum. Zaten meyveli olanları kesinlikle önermiyo doktorlar. Ben sade bile olsa içmiyorum çünkü bazı doktorlar önerirken bazıları önermiyor 😑
Gelecektenbirgun Sade olanı gunde 2 bazende 3 tane içiyorum içmesem canım çekiyor alışkanlık yaptı galiba 36 haftadayız bu arada