Arasarzu Bestmat Benimde hep gösteriyordu ama bu sefer inat etti elleri yüzünden hiç eksik olmuyor inşallah siz görürsünüz inşallah her şey yolunda gider sizinde 😊
Bestmat Arasarzu inşşş hepimizin hayırlısı ile güzel geçer bnmkide çok uğraştırır diye düşünüyorum 😅sağlıklı olsunda en önemlisi
Ysm-- Bestmat 21.haftaya girdi kızım şükür 🥰 detaylıya 1 eylülde girdim hiç yerinde durmadıgı için resim çekemedi doktor 🙈bebegim sağlıklıymış tek sıkıntı rahim agzımda kısalma gördü igne oldum bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde zamanında kucagımıza alırız ❤🤲🏻
Bestmat Ysm-- bnmde devAmlı rahmimi ölçüyorlar ama önemli olan tabiki ayrıntılıdaki sonuç inşşş sorunsuz atlatırsın cnm bu ayrıntılıyı bende çok merak ediyorum 🙄
Asafikoo Bestmat 19+4 benim en son 14 haftalıkken doktura gittim covid olmuştum atlattım çok şükür yarın doktura gidicem bakalım ikinci gebeliğim ilki de 21 aylık şimdi ilk gebelik gibi olmadı daha rahat geçiyor
Bestmat Asafikoo çok geçmiş olsun cnm bizde okdr korkuyoruz ki eşime yada bana bulaşacak diye biz elimizden geleni yapıyoruz artık takdiri ilahi bnm de ilk gebeliğim biraz ağrılı geçiyor malesef
Ysm-- Bestmat inşallah 😊 ayrıntılı güzel birşey hep girsek keşke bebegi daha net görüyorsun harektlerini ellerini parmaklarını falan 🥰
Nurunsl Bnde 19 haftalık hamileyim ama kanama alanım var bayadır bu postun altına bnde yazayım dedim sıkıntılı bi gebelik geçiriyorum zor,bol sabır gerektiren…
Bestmat Nurunsl cnm kanama alanı ile birçok insan atlatıyor hamileliği inş hepimiz sağlıkla alırız bebişledimizi bnmde çok fazla ağrılı geçiyor yürürken çokk ağrı hissediyorum insan sadece kaybetmekten korkuyor herşeyin hayırlısı biz onları sağlıkla bekliyoruz
Nozdkn Benimde19+1 günlük minicik bir oğlum var bakalım 24 eylül de detaylı ultrasonumuz var ınsallah sorunsuz atlatırız
Bestmat Nozdkn amin cnm sorunsuz bi şekilde atlatmak hepimizin hayali annelik onu hissettiğiimiz anda başlıyor hep onların sağlığını düşünüyoruz inş güzelce geçer bu günler
Bestmat Ysm-- bnm daha var sanırım doktorum randevu vermedi çok heyecanlanıyorum inş o iyidir hepimizin bebişleri sağlıklı olsun 🙏🏻
Minegkhn92 Sehermahsum7321 normalde cizredeyim ben canım . Ama detaylı için diyarbakırda ahmet yalınkayayı tavsiye etti diyarbakırlı 2 arkadasm var ona gitmiştim memnunda kaldım iyi ilgilendi 👍🏻
Minegkhn92 Sehermahsum7321 ben ayrıntılıya 500 lira verdim normal muayne ücreti nedir bilmiyrm ama prof olduğu için pahalıdır 🙈
Ozlmchngr Bestmat biz hamdolsun 21+3 olduk..hamdolsun iyiyiz bizee ayrıntılı ultrasona 9 gün kadar önce girdik çok şükür güzel gecti…Ocak dogum diye gözüküyor ama büyük.ihtimqlle Aralık ortasından sonra dogururum diye düşünüyorum sezeryan olacagi için birde dikişlerim olduğundan Dr um son haftaya kadar beklemez sanırım