Tibektas Eylul58 ben üniversitede gittim dediğim gibi çok güzel ilgilendi fakat resim vermedi , ama karşıda ekran vardı ordan kendim çektim telefonla, fethi şekinde nasıldır bilmiyorum ama canm
Tibektas Eylul58 yok ya zaten elazigda şu an bi üniversite bide fethi sekin yapıyor üniversitede randevu alabilirsen orda da ücretsiz ama benim zamanım yoktu o hafta girmem gerekiyordu o sebeple ücretli giriş yapmıştım. Özellerde ilerleyen haftalarda tabiki detaylı inceleme yapıyorlar ama detaylı ultrasonda bir rapor oluşturuyor doktor damar yapısından dudak yapısına burnuna herşeyine bakıyor. O da şu an sadece fethi sekin ve üniversitede var dediğim gibi.
Kdrpkts Burcu-cuk randevu değil hastaneye gidiyorsunuz özel muayne sekreteligine remzi atılgan dediğiniz de o sizden muaryne ücretini alıp odasına yolluyor
Merveumut02 Kdrpkts kusura bakmayın rahatsız ediyorum sürekli ordaki hemşireler nasıl siz rahat ettiniz mi benim bundan 8 ay önce bebeğim vefat etti karnımda riskli gebelik benimki sizin kaçıncı haftada alındı
Kdrpkts Merveumut02 basınız sağolsun. Hemşireler iyi ben bı sıkıntı yaşamadım ben kendi isteğimle 38+4 de sezeryan oldum bende genital siğil Vardi doktor riske atmadı tarihide kendim seçtim eşimin görevi nedeniyle
Kdrpkts Merveumut02 bebeği temizleyip anneme vermişler onlar odada giydirdiler giydirip vermiyolar yani