Oknsm cideee yok canim normal dogum yaptim ama ilgili alakaliydi benim ilk gebelikten dolayi dikislerim oldu biraz agrim var o yuzden sezeryan konusunda hic bi fikrim yok ama 😕
edaslan 62fatma bayağı olmuş soralı. ben fethi beye gidiorum çok memnunm. verdiği özel ilaçlar yakın takibi istediğim an ulaşabilio olmam her yönden iyi bir doktor. 39+5 iz beklemedeyiz ☺️
Eylul58 Tibektas Oylemi çok iyi o zaman valla kimi 600 küsür veriyormuş valla bu dönemde çok zor oluyor o miktarları verebilmek Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin 🥰
Tibektas Eylul58 yok ya zaten elazigda şu an bi üniversite bide fethi sekin yapıyor üniversitede randevu alabilirsen orda da ücretsiz ama benim zamanım yoktu o hafta girmem gerekiyordu o sebeple ücretli giriş yapmıştım. Özellerde ilerleyen haftalarda tabiki detaylı inceleme yapıyorlar ama detaylı ultrasonda bir rapor oluşturuyor doktor damar yapısından dudak yapısına burnuna herşeyine bakıyor. O da şu an sadece fethi sekin ve üniversitede var dediğim gibi.
Tibektas Eylul58 ben üniversitede gittim dediğim gibi çok güzel ilgilendi fakat resim vermedi , ama karşıda ekran vardı ordan kendim çektim telefonla, fethi şekinde nasıldır bilmiyorum ama canm
Kdrpkts Burcu-cuk randevu değil hastaneye gidiyorsunuz özel muayne sekreteligine remzi atılgan dediğiniz de o sizden muaryne ücretini alıp odasına yolluyor
Merveumut02 Kdrpkts kusura bakmayın rahatsız ediyorum sürekli ordaki hemşireler nasıl siz rahat ettiniz mi benim bundan 8 ay önce bebeğim vefat etti karnımda riskli gebelik benimki sizin kaçıncı haftada alındı
Kdrpkts Merveumut02 basınız sağolsun. Hemşireler iyi ben bı sıkıntı yaşamadım ben kendi isteğimle 38+4 de sezeryan oldum bende genital siğil Vardi doktor riske atmadı tarihide kendim seçtim eşimin görevi nedeniyle