Gul_2358 Oknsm canım normalmi sezeryanmı dogum yaptın. Sezeryan düşünüyorum eli hafif mi onu merak ediyorum.
Oknsm Gul_2358 valla canim ben normal dogum yaptim biraz dikislerim oldu ilk gebelik oldugu icin oturup kalkmakta zorlaniyorum ama doktor allah var cok ilgiliydi
Eylul58 Tibektas Anladim canim teşekkür ederim, bana fethi sekin hastanesinden önerdi de doktorum fiyatlar pahalimidir acaba bilemedim
Oknsm cideee yok canim normal dogum yaptim ama ilgili alakaliydi benim ilk gebelikten dolayi dikislerim oldu biraz agrim var o yuzden sezeryan konusunda hic bi fikrim yok ama 😕
edaslan 62fatma bayağı olmuş soralı. ben fethi beye gidiorum çok memnunm. verdiği özel ilaçlar yakın takibi istediğim an ulaşabilio olmam her yönden iyi bir doktor. 39+5 iz beklemedeyiz ☺️
Eylul58 Tibektas Oylemi çok iyi o zaman valla kimi 600 küsür veriyormuş valla bu dönemde çok zor oluyor o miktarları verebilmek Tesekkur ederim canim bilgilendirdigin icin 🥰
Tibektas Eylul58 yok ya zaten elazigda şu an bi üniversite bide fethi sekin yapıyor üniversitede randevu alabilirsen orda da ücretsiz ama benim zamanım yoktu o hafta girmem gerekiyordu o sebeple ücretli giriş yapmıştım. Özellerde ilerleyen haftalarda tabiki detaylı inceleme yapıyorlar ama detaylı ultrasonda bir rapor oluşturuyor doktor damar yapısından dudak yapısına burnuna herşeyine bakıyor. O da şu an sadece fethi sekin ve üniversitede var dediğim gibi.
Tibektas Eylul58 ben üniversitede gittim dediğim gibi çok güzel ilgilendi fakat resim vermedi , ama karşıda ekran vardı ordan kendim çektim telefonla, fethi şekinde nasıldır bilmiyorum ama canm
Kdrpkts Burcu-cuk randevu değil hastaneye gidiyorsunuz özel muayne sekreteligine remzi atılgan dediğiniz de o sizden muaryne ücretini alıp odasına yolluyor