Anne41 Ebruaydn kontrol olsa unutmam zaten ama benim hiç kaydım yoktu hamileyim diye bilgi vermek gerekiyormuş.
Camurcu Anne41 ben ilk öğrendiğim de kayıt yaptırdım şimdi 20 haftaligiz yarın gidip olucam aşımı. Ama geç kaldın filan demedi te ilk gittiğimiz de demişti zaten 20 haftalikken asın var ona geleceksin diye
Anne41 Tugce1803 bende Allah’tan aşı zamanını kaçırmamamışım dikkat etmek lazım bunlar da tecrübe oluyor hep 🤷
Cucu2015 Anne41 beni düzenli olarak arıyor hemşire. Kontrollerimi yaptırdığım test sonuçlarını falan soruyor. Pandemiden dolayı gitmiyorum ben sağlık ocağına. Hemşireye haber veriyorum sadece. Ben aramazsam o mutlaka arıyor hatırlatıyor
Anne41 babysevgi bundan sonra ben arıcam ama güzel ilgileniyor laf en azından ulaşılabilir oluyorlar 😊
Ronyaseda Anne41 Bende bilmiyordum ama neyse ki ilk aşıya yetiştim ikinci aşımıda oldum gerekli testler yapılıyor zaten.
Mom092 Tugce1803 canm sende cok agri cektiinmo ya😂 oldugum zman hcbsey anlamadim ama uc gun kolumu kaldiramadim bugun yeni yeni duzelme var☺️
Deletedmom355 Anne41 bn ilaç yazdırmaya gittim 4. Haftamda gelmişken söyleyim bari dedim öyle bildirdim :)) hemen takip takvimi oluşturdu ebe hanım numarasını verdi numaramı aldı. :)) şimdi tarihlerimi bekliyorum :)
Anne41 Deletedmom355 bugün bende hemşireye numaramı verdim oda aynı şekilde bişey olursa arayın ben hep burdayım dedi güzel ilgileniyorlar
Anne41 Deletedmom355 bana öyle dedi bende korktum yani çalışıyordum izin aldım geldim hemen yarın kan ver dedi
EB1661 Anne41 beni ebe aramaştım kan verdikten sonra hemen bilgileri nasıl oluyo bilmiyorum ilk aşı tarihi verdi 19 haftamın içine denk geliyo sana nasıl geç kaldınız diyolar anlamadım
Arasarzu Anne41 7.haftamda aradılar gelin diye ve her ay gidiyorum kan idrar tahlili yaptırıyorum aşımı oldum 1 ay sonra tekrar olacağım
Ogretmenannee Ben bildirme için gittim açıkçası saçmaladı Kansızlık yoksa kan ilacı içme dedi bir şey bildiği yok 2 3 doktora birden gittim hepsi kullan dedi
EB1661 Ogretmenannee zaten 40 haftada o çocuğa o kan yetmiceği için veriyolar kansızlık yoksa kullanma demesi için 3 günde bir takip ettir ona göre kullanma dese daha mantıklı