ppoortakalll hnrgns yani evet özel hastanelerde çok fazla zaman ayırmıyorlar size şahsen benim içim rahat etmemişti pernatolog daha ayrıntılı olarak inceliyor damarlarına kadar inceliyor düşünün yani 😅 aklınızda soru işareti kalmıyor eğer hastanede yaptıracaksanız da sorular sorun bebeğim nasıl burun kemiği ense kalınlığı kalbi damarları vs diye sormazsanız söylemiyor kimse bir şeyler
Pukiyolda hnrgns perinatolog bunun eğitimini almış oluyor ve tüm organlara ayrıntılı şekilde bakılıyor . Normal ultrasonda o kadar ayrıntılı bakılmıyor 🌼
Rumnur Ruya26 Anladım canım sağolasın Bende detaylı için ncr ye gideceğim İnşâAllah, Normalde doktorum Mehmet nezih bey tammette, orada detaylı yapılmıyormuş, memnun kaldın mı doktor nasıl biri?
Ruya26 Rumnur canım ben detaylıyı ncr de yaptırmadım normalde muayene için ncr ye gidiyorum ama doktorum detaylı için perinatoloğa yönlendirdi ayrı kliniğe yani hastanede değil.Ncr de perinatolog yok.Gaziantepte 2 kişi var 2sininde kliniği var ayrı.
Rumnur Ruya26 Ben arayıp sordum ncr de radyoloji kısmı yapıyormuş canım, sana sorduğum ncr deki doktorundan memnun musun ilgili mi ?
Seydasvmn Pukiyolda bende tuncay yüceye gttim geçen hafta çokta memnun kaldım yaklaşık yarım saat inceledi resimlerini çekti fiyattada yardımcı oluyolar çokta ilgililer
Pelintt Mlkslc ben ona gidiyorum memnunum ama Eylül ayı daha randevu açılmadı dediler siz alabildiniz mi
Ruya26 Emine kurta gidiyorum canım memnunum güzel inceliyor her seferinde en azından 5 dkda çıkmıyorsun dışarı :))
Pukiyolda Eda-1993 Benimle de en başından beri çok ilgili , kilosunu gelişimlerini söylüyor , ilacım bittiyse mesela ilacın bitmiş yazalım diyor , detaylı ultrason zamanın şu zaman diyor mesela . Siz kaçıncı haftadasınız acaba
Ruya26 Eda-1993 esin hocaya bi kere de ben gittim acele acele bakıp çıkarttı kovalayan varmış gibi 2 dkda kapıdaydım geri bidaha gitmedm 😬 doktorlara da bişiy diyemiyorum gerçi artık kapıda 40 kişi bekliyor
Eda-1993 Pukiyolda ben 16 cı haftadayım banaa dogru durust birsey demiyor hiç kilosunu söylemedı boyun ölcusunu söymedı ilaç yazıyor ama başka birsey yok eşimle gitemıyorum ulturosana en sevmedıgım sey
Pukiyolda Eda-1993 pandemiden dolayı tek girmek zorundayız 😕 ben de hiç memnun değilim ama ne yapalım 🥺 en son gittiğimde kendisi söyledi kilosunu 250 gr olmuş dedi. Bende 18+3 deyim
Pukiyolda Eda-1993 o zaman değiştirin doktorunuzu hem içiniz rahat eder hem de bebeğiniz hakkında daha iyi bilgi alırsınız 🙏🏼