NiceNice Nagisim aventte gaz önleyici biberon var mı bilmiyorum canım ama DR.Browns da var onu biliyorum. Ben düz kullandım.
NiceNice Merkem AA süpermiş canım ben bebelac gold kullandım içeriğinde probiyotik var gazı yarı yarıya indirmişti o sebeple hiç araştırmadım.
Merkem Nagisim biberonda cam alma ben araştırdım cam alanlar ağır olduğunu bebeğin tutamadığını söylediler bide avent aldım ben gaz önleyici var birde kaliteli ve hafif biberon
Temmuz7 Nagisim dr browns un yenidoğan gaz yapmayanı var cam biberon ama bence biraz pahalı birde kırıldığı anda gider 🤷🏼♀️ Tommy tippee ye bak istersen cam değil ama gaz yapmayan da yabancı sitelerde En çok önerilen biberon o
Cigdemanne_01 Nagisim inşallah gerek kalmaz biberona. Bende almıştım ama gerek kalmadı 2 aylık olduk hala kenarda duruyo öyle
gokcecan DerinAy orda oranın şartlarına göre o kadar ucuzmuş ki, kuzenime ondan sipariş ettim. İnş gelebilrse getircek bana da. Burda fiyatının 300/400tl arası oldğunu söyleyince şok oldu. ⅘ sene önce eczanelerden 70tlye alındığını hatrlıyorum. :(
DerinAy gokcecan evet ben de şok oldum. Eğer amerikadan sipariş etme imkanın varsa Love to dream swaddle kundak aldır. Muhteşeeeem bişey.♥️♥️♥️
gokcecan DerinAy ah ah sipariş vermek dert değl her istediğmide alır kuzenim ama bu pandemi yüzünden gelemez oldu çünkü kendi dr ve hastaneden çıkamıyo :( O gelesiye bu gidişe bebem kundaktanda çıkmış olcak biberondan da düşmüş olcak :(
Ronyaseda Nagisim Canım gaz önleyici olarak aventi önereni duymadım. Ama normal biberon olarak harika bir urun