Nagisim
anne memesine en yakın başlığının olması ve gaz yapmaması ile meşhur olan bir biberon bu tatlım. Zafen Philips Avent kullanıcıları asla başka bir şey kullanmıyor. Ben de 3 gün önce aldım set halinde. İki küçük, iki büyük boy var. Küçük boylar yenidoğan, büyükler de 6+ diye geçiyor olması lazım. Cam değil ama polikarbon oluşundan dolayı hiç bir sorun teşkil etmiyor. İçinde emzik ve biberon temizleme fırçası da var. 199₺ fiyatı vardı. Daha fazla yükselmeden git al derim. Memnun kalacağından eminim. Bir de Dr. Brown markalı bir biberon var. O fiyat olarak epey yüksek. Setleri 700-800 arası değişiyor. İmkanın varsa onu da kullanabilirsin ama bu seti de kullananlar çoook memnun. Ben içinde emzik olmasına rağmen ekstradan 2 tane daha emzik aldım renkli renkli 😊onlar da Philips Avent. Zaten %98 tutuyormuş onu bebekler. Bakalım kullanınca görücez artık 😊 yanlız şöyle bir şey de var. Bu anne memesine yakın olan biberonları çocuk eğer emmeyecekse tavsiye ediyorlarmış. Geçenlerde öyle bir yazı okumuştum. O biberona alışan bebek memeyi tutmuyormuş sonra. Ona dikkat etmeni öneririm canım 🤗