Huri54 Aud28 ya evet hatta paniğe girmiştim sayende rahat ettim valla ben 93 lüyüm senin adın ne kaç yaşındasın
Aud28 Huri54 İçime nedense doğmuştu seninde hamile olduğun :) çokta sevindim. Benim adım Ünzile 94 lü yüm bende :)
Aud28 Huri54 bende çok sevindim durumunu hep takip edeceğim buradan :) inşallah çektiğimiz acılar son bulurda bu defa yüzümüz güler aslında tedirginim biraz ama umutluyumda <3
Huri54 Aud28 ben inanıyorum bu sefer iyi hissediyorum kendimi inşallah sen de bebeğinde iyi olursunuz 🐣
Aud28 Huri54 Zaten her gebelik farklı canm dikkat edeceğiz elimizden geleni yapacağız hem pozitif olmak zorundayız bebeğimiz için
Aysealp Huri54 merhaba canım ben çanakkale merkezdeyim medicalpark hastanesinde cengiz yıldırıma gidiyorum aşırı memnunum çok rahatlatıyor sakinleştiriyor gözüm kapalı güvenebileciğim bir doktor tavsiye ederim👍🙏❤️
Huri54 Aysealp merhaba Cengiz bey için olumsuz yorumlarda aldım ancak herkesin farklı oluyor düşüncelere denenebilir ben şimdi ethem Aka ya gidicrm Umarım keseyi görürüm 😍
Huri54 Aysealp hayır özel muayenehanesi var ancak devlet istiyorsan Biga devlette Koray bey süper ben ona da gidicrm
Cylnbrc İyi akşamlar bende medical parktaki cem beye gidiyorum. Bu onda ikinci doğumum olucak nasipse aşırı memnunum
nurglakays-95 Huri54 canım hamileliğimin başından beri Ezcan hanıma gidiyorum çok çok memnunum doktorumdan Aşırı ilgili ve disiplinli doğum için son 17 günümüz kaldı Allah’ın izniyle tavsiye ederim muayene ücreti 200 TL ama en son gittiğimde 250 olmuştı u galiba eşim öyle söyledi 🤗
dlkgndgn10 Huri54 hamileliğimin başından beri Hasan Çetin’e gidiyorum. Kendi özel muayenehanesi var. Muayene ücreti 150 TL. İlk Bülent Demir’e gitmiştim, uslubundan hoşlanmadım. Sonra normal muayene sldım araştırmadan. Orda da öğrenciler bakıyor… 18 mart benim için iyi geçmedi 😅
Huri54 dlkgndgn10 Hasan Çetin nerede merkez de ? Hepsini not ediyorum artık en iyisini bulana kadar denerim
dlkgndgn10 Huri54 direk adres vereyim sana Barbaros mah. Troya cad. No:38/2 instagram hesabın varsa, Hasan Çetin bakabilirsin.
Merveu- Çanakkale merkezde özelde Hasan Çetin, devlet hastanesinde ise Şule Ünsal var önerebileceğim. Kime nasıl karar verirsin bilmiyorum ama doğum şeklini göz önünde bulundurarak karar vermelisin