Merveu- Huri54 Hasan beyin Biga Can hastanesiyle anlaşması var bildiğim kadarıyla. Merkezde yaşıyorsan normal doğum için bigaya gitmen ne kadar kolay olur emin değilim. Özel muayenehanelerin hepsinin anlaşmalı olduğu hastaneler merkez dışında kalıyor. Ya özel ve devleti beraber yürüteceksin, normal olursa devlete sezaryen olursa özele gideceksin doğuma ya da mesafeyi önemsemeyip ona göre planlayacaksın canım. Düşünüp karar vermen lazım ☺️
dlkgndgn10 Huri54 direk adres vereyim sana Barbaros mah. Troya cad. No:38/2 instagram hesabın varsa, Hasan Çetin bakabilirsin.
dlkgndgn10 Huri54 evet, ama çok tatlı ve iyi bir beyefendi. Gayette bilgili 🙏🏻 Daha öncesinde devlette çslışıyordu
Huri54 Merveu- eğer o doktorun anlaşması varsa süper olur doğumu ona yaptırırm çünkü eşimin doğuma girmesini istediğimden devlette yapmak istemiyorum doğumu sezeryan olursa eğer o zaman devlette olabilirim eşim giremeyecek Çünkü
dlkgndgn10 Merveu- evet, bu konuda haklısın. Ben de normal doğum düşünüyorum. Biga benim için çok yzak bir mesafe değil. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Huri54 dlkgndgn10 amin inşallah Rabbim hepimize yardım etsin ben inşallah daha kesemi görücem sonra bebeğimi kalp atışını uzun bir yolum var sen kaçıncı haftandaısn
Fersah Çanakkale Mehmet Ali Kılçık var özel muayenehane. Ben ona gidiyorum çok ilgili anlayışlı bir doktor..
Cylnbrc Fersah ben ona detaylı için gitmiştim. Resmen beni depresyona soktu. Hiç sevmedim muanehaneside sıkıcı geldi bana
Huri54 dlkgndgn10 ayyyy finish çizgisine az kalmış 💃🏻💃🏻 Allah kolaylık versin inşallah bebeğini sağlıkla al kucağına😍
Fersah Cylnbrc bende cengiz beye gidiyordum medikale oda çok ilgisiz konuşurken sesi içine kaçıyor resmen adamın ama Mehmet Ali beyden memnun kaldım :) demek ki kişiye göre değişiyor bu doktor işi.