Minnakkuzucuk Essma 6 yıllık evliyim bi kızım var kızımdan sonra iki kaybim var 4 aydır tekrar düşünüyoruz ama olmayacak galiba
Gamseee Minnakkuzucuk bir kızınız varmış ne güzel olmazsa da üzülmeyin rabbim ona sağlık sıhhat versin hiç olmayanlara dualarınızı eksik etmeyin herşey gönlünüzce olsun 🤲🏻🎈💐
zeyzey95 Minnakkuzucuk bende öyleyim canım aynı testle öğrendim hamileliğimi ama ben adet günümde yaptım çünkü artık sürekli erkenden test yaptığım için eşim başka test almam dedi bende mecbur bekledim ama iyi ki beklemişim çünkü geç döllenme olmuş erken gebelik testinde bile silik çizgi çıktı erkenden yapsam çıkmazdı belki de
Cansu87 Minnakkuzucuk canim benimde agustos 28 dd bence sabret adetin gelmezse yap bende oyle yapicam
damla_1 Bende senin gibiydim korkuyordum ama kan tahlili yaptırdım çok şükür pozitif çıktı darısı size inşallah
Huri54 Minnakkuzucuk bende öyleyim lütfen sabret yaparsan negatifi görüp üzüleceksin bekle ben de zor duruyorum 😨
Busraafth Doubleline2- canım bende adetten 5 gün önce test yaptım sonuç negatif çıktı şimdi 2 gündür adetim geciyo ama bı türlü yapmaya korkuyorum biraz daha gecsin diyorum
zeyzey95 Busraafth erken gebelik testi yapacaksan adet gününde yada adete bir gün kala yapsan silik de olsa çıkar normal test yapacaksan da adet geçtikten 2-3 gün sonra çıkar heralde canım
gessni Bence erken gebelik belirtisi göğüslerde hassasiyet. Açıkçası benim adet tarihime 5 gün vardı ama göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı. Direkt gebeliğe yormuştum. Haklı da çıktım. Tabi herkeste aynı olmayabilir, bir şey diyemiyorum.
Busraafth gessni benimde göğüslerim dolgunlasmis adet tarihine yakın bel ağrısı ve kasik agrim vardı geçti onlar ama adet olmadım test yaptım sonuç negatif çıktı onda da
Deletedmom311 Benimde tüm belirtiler vardı adetime 3 gün kala dayanamayıp yaptım sonuc negatif. Var mı yok mu diye düşünmekten kafayı yicem sabredemiyorum. Varsa var yoksa yok rahatlicam ona göre 😂