Minnakkuzucuk Merhaba arkadaşlar 1 ağustosta regli oldum. Bu ay 28inde olmam lazım yada 29unda elimde days comfort erken gebelik testi var yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Çıkar mi çıkmaz mi acaba nolur bişey deyip durdurun beni
yavrukelebekk Minnakkuzucuk benimde adetime iki gün var geçen hafta test yapmıştım negatifti bugün sabah yaptım ikinci çizgi silik çıktı sabretmek zor özellikle de elinde test varsa 😊
Tugceecikk Minnakkuzucuk ben 4 gün önceden 5 liralık testle öğrenmştm ertesi gün kan verdim 76 çıkmştı
Gamseee Elinde imkan varsa dene bence için içini yiyeceğine dene adet olmazsan zaten olumlu olur suan negatif çıksa bile .. inşallah vardır canım hayırlısı neyse o olsun bizler için 🌸🎈
zeyzey95 Minnakkuzucuk bende öyleyim canım aynı testle öğrendim hamileliğimi ama ben adet günümde yaptım çünkü artık sürekli erkenden test yaptığım için eşim başka test almam dedi bende mecbur bekledim ama iyi ki beklemişim çünkü geç döllenme olmuş erken gebelik testinde bile silik çizgi çıktı erkenden yapsam çıkmazdı belki de
Doubleline2- Minnakkuzucuk bende adete 6 gun kala pozitif gosterdi.Guvenilir bence.Insallah sende de pozitif çıkar 😊
yavrukelebekk Tugceecikk silik miydi ikinci çizgi? Benimde bugün silik çıktı da yarın kan vericem inşaallah.
Gamseee Minnakkuzucuk git git hayırlı haberlerle gel ne olursa olsun moral bozmak yok rabbim nasip ettiyse olur 😘
Busraafth Doubleline2- canım bende adetten 5 gün önce test yaptım sonuç negatif çıktı şimdi 2 gündür adetim geciyo ama bı türlü yapmaya korkuyorum biraz daha gecsin diyorum
Gamseee Minnakkuzucuk Allah’tan umut kesilmez rabbim ömür versin daha önümüzde çok aylar var elbet olacak elbet birgün güneş bizler içinde doğacak herşeyin hayırlısı canım ♥️🌸
Minnakkuzucuk Essma 6 yıllık evliyim bi kızım var kızımdan sonra iki kaybim var 4 aydır tekrar düşünüyoruz ama olmayacak galiba