Deletedmom311 Busraafth hiç bir fikrim yok ilk gebeliğim o kadar bilgisizim ki bu konularda. Gidip kan bile vermeye korkuyorum çıkmazsa diye bide afedersin pembe kanamam var iki gündür. Adet mi yoksa yerlesme gibi bisey mi hiç biseye baglayamiyorum kafam beynim durdu
Papatya-20 Minnakkuzucuk canım ben yaptım cıkmadı üzüldüm megersem hamileymişim bide adetim 2gün gecince yaptım cift cizgiyi gördüm masallah subhanallah sende bekle 2 veya 3 gün öyle yap bosuna sitrese girme
Busraafth Papatya-20 canım bende 25 nde adet oluyorum bugün Sabah test yaptım sonuç negatif çıktı sizce testte çıkmayıp kanda çıkabilir mi
Papatya-20 vuslatim34 3 veya 4 olabir ama erken gebelik testi 1 hafta önceden yapılır diyor 🤷🏼♀️bende cıkmadı adetim 2 gün gecikti hemen test yaptım o zamanda silik çift çizgi cıktı
Papatya-20 Busraafth ilk gebeligimde de geç döllenmeydi o bebegim yasamadı ama 15 gün gecikmemde ögrenmiştim hamile oldugumu
Ayseg1 Minnakkuzucuk bende senin gibiydim 7 ay önce adetime 3 gün kala yaptım çıktı hemde erken gebelik testi falanda değildi 5 tlye aldığım basit Bi testdi
zepbjk Minnakkuzucuk erken genelik testinde çıkıyor silik bi ikinci çizgi ben adet olmadan öğrenmiştim
Papatya-20 Busraafth Amin inşallah canım rabbim evlatsızlık la ve evlat acısı ile sınamasın bizler 😘🙏🏻✨