ebrubarut_14 Benimde Var HıCc ellememişm
Göbek kılı hakkında
Hamilelikten sonra göbek kıllarımda artma oldu hamilelikten dolayımı acaba sizde nasıldı?
ebrubarut_14 bende hiç hoşlanmıyorum ama doğumdan sonrada baktım dokulmuyor hemen alirim
Zeyno28 bebisiniz erkekmi
Pinkyellow cinsiyet henüz belli değil 15. Haftadayım
Pinkyellow erkek bebekte mi kıllanma oluyor canım benimki kiz bende nasil kıllandım🤔😔🙈🙈almadim bekliyorum doğumdan sonra dokulmezse alırım
Ben aldım vallahi dökülmezse de doğumdan sonra lazere giderim kıl konusunda hiç tahammülüm yok😅
ebrubarut_14 Normalde yoktu ama hamilelikten sonra çıkmaya başladı 🤧 alıyorum malesef Doğumdan sonra dökülürmüş diye duydum
Birde vucudumda aldığım kıllar normalden daha hızlı çıkıyor buda hamilelikten kaynaklımı acaba 🤔
ebrubarut_14 Sadece göbek olsa yine iyi. Belimde de kıllanmalar oldu ve sürekli olarak alıyorum.. Bu nasıl iş anlamadım.🥺 Hamilelikten önce hiç kıl derdim yoktu..
Zeyno28 Evet. Hormonlar ve kullandığımız vitamin ilaçları sayesinde. Mesela tırnaklarım 4 günde bayağı uzamış oluyor. Her hafta manikür yapıyorum 🥺
Zeyyaleyyy Ama dökülmüyormuş %90’ında.. Arkadaşlarımın hiçbirinde dökülmedi. İğneli epilasyon yaptırdılar 🥺
Her zamanki gibi rutin ağdama gidiyorum niye almayım ki 🤷🏼♀️
Nezosikra aslında doktora göbeğimdeki killanmanin olduğunu soledigimde bana oğlum olcagi icin vücudum şuan testeron hormonuda salgiliyor bu yüzden oluyor demişti bende o yüzden sordum size 😊
ebrubarut_14 Ben gidip jilet yaptım mahvettim ormanlık alan gibi oldu 🤦♀️ Şuan almıyorum çoğaldığı için korktum doğuma doğru karar vericem sanırım
Pinkyellow haklısın canım doğrudur belkide
Bahtoss hadi yaa keşke yapmasaydin 😣 neyse doğumdan sonra olmadı lazer yaparsın 😊
Nezosikra valla.doktorun yalancısıyım kuzucum ama mantıklı geldi banada.😄
Pinkyellow 😂😂 yani benimde baya kıllandı kiz dedi doktor Hayirlsii insandan insana değişiklik gösterebiliyor demek ki