Hamilelikten sonra göbek kıllarımda artma oldu hamilelikten dolayımı acaba sizde nasıldı?

Pinkyellow erkek bebekte mi kıllanma oluyor canım benimki kiz bende nasil kıllandım🤔😔🙈🙈almadim bekliyorum doğumdan sonra dokulmezse alırım

Ben aldım vallahi dökülmezse de doğumdan sonra lazere giderim kıl konusunda hiç tahammülüm yok😅

ebrubarut_14 Normalde yoktu ama hamilelikten sonra çıkmaya başladı 🤧 alıyorum malesef Doğumdan sonra dökülürmüş diye duydum

Birde vucudumda aldığım kıllar normalden daha hızlı çıkıyor buda hamilelikten kaynaklımı acaba 🤔

ebrubarut_14 Sadece göbek olsa yine iyi. Belimde de kıllanmalar oldu ve sürekli olarak alıyorum.. Bu nasıl iş anlamadım.🥺 Hamilelikten önce hiç kıl derdim yoktu..

Zeyno28 Evet. Hormonlar ve kullandığımız vitamin ilaçları sayesinde. Mesela tırnaklarım 4 günde bayağı uzamış oluyor. Her hafta manikür yapıyorum 🥺

Zeyyaleyyy Ama dökülmüyormuş %90’ında.. Arkadaşlarımın hiçbirinde dökülmedi. İğneli epilasyon yaptırdılar 🥺

Her zamanki gibi rutin ağdama gidiyorum niye almayım ki 🤷🏼‍♀️

Nezosikra aslında doktora göbeğimdeki killanmanin olduğunu soledigimde bana oğlum olcagi icin vücudum şuan testeron hormonuda salgiliyor bu yüzden oluyor demişti bende o yüzden sordum size 😊

ebrubarut_14 Ben gidip jilet yaptım mahvettim ormanlık alan gibi oldu 🤦‍♀️ Şuan almıyorum çoğaldığı için korktum doğuma doğru karar vericem sanırım

Bahtoss hadi yaa keşke yapmasaydin 😣 neyse doğumdan sonra olmadı lazer yaparsın 😊