Nur1903 Bende innovita test ile bundan kat ve kat silik bir çizgi ile öğrendim hamile olduğumu. Adetime 5 gün vardı öğrendiğimde. Beta hcg 50 çıkmıştı o kadar küçüktü 😻 Şimdi 20+2 olduk güzel kızımla 🌸 Hamilesiniz, tebrik ederim😻😻
melekanesi Nur1903 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bana da olsun inşallah.
ilknurosman melekanesi hayirli olsun canim bnmde bu sekilde cikmisti cok yeni bir gebelik oldugu icin silik cikiyor 2.cizgi hatta banada bir aekadasim hamilesin kardesim hayirli olsun bnmde boyleydi demisti ben emin olamayip kan testi vermistim ve ordada pozitif cikmisti kana gore 2.5-3 haftalik hamiştim ozaman suan 35 haftaligim Allahin izniyle 😇
melekanesi ilknurosman Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı bana da olsun inşallah.
ilknurosman melekanesi amin kuzum darisi senin basina insallah ama inan gunler cok cabuk geciyor son zaman gecmek bilmiyor sadcee
Deletedmom316 150_gelartik tam ucumu ? Yani pembe derken ? Dudak rengi iste bende . Birde goguslerim çok şişmiş yaa simdi bi daha fark etdim cokda aciyor dokunamiyorum adet zamnimda evet gogus agrim oluyordu ama bu kez farkli çok fena aciyor.2 yol var yaa hamileyim yada prolaktin hormonum çok yukselmiş 2 sinden biri. Bence 2 ci secenek 😒 bu 9 gün geçsin adetim eger 3 gun gecerse test yapicam eger adet olursamda ilk prolaktine baktiricam kendimi kaptirmak istemiyorum gebeyim diye ama bu aci beni biraz umutlandiriyor malesefki .en cokta etdigim dualar beni umutlandiriyor kardesim dualarinda benide an Allahin izniyle adet olmayayimda guzel haberi eşime vere bileyim kac zamandir bu guzel haberi bekliyoruz Allahin izniyle guzel haberler duyariz hepimiz
Cansu87 Deletedmom316 valla bende bu ay denedim ilk. Gogus agrim diger aylardakinden cok fazla gece uyuyamiyorum bild acisindan, birde geceleri cok sık idrara çıkıyorum onun dısinda bir seyim yok bakalim insallah hamileyimdir 🤲🏻🤲🏻 cuma gunu adet gunum gecikirse pazartesi yapmayi planliyorum testi
150_gelartik Deletedmom316 canım adete 2 gün kala doktora gittim cumartesi günü prolaktin yükselmiş deyip ilaç verdi meğer gebeliktenmiş . Bence gebelik yeni yeni oluşuyor olabilir.
Aishka Deletedmom316 kiz senin belirtilerini oxuyuram qabagima cixdiqca mence hamilesen mende 1cide bele olmuwdu dowum wiwmiwdi emelli bawdi. Idrar testi edesen belke cixdi
melekanesi 150_gelartik 2 ay öncede başıma geldi. Erken gebelik testinde yine böyle silik çıktı. Ertesi gün negtifti. O yüzden korkuyorum. Yarın sabah tekrar yaparım.
Deletedmom316 150_gelartik ay belkide boyle yorgunluk tembellik var birde asiri agriyor gogusum ve şiş durum da
150_gelartik melekanesi evet yap canım acaba ben de mi yarin sabah yeniden yapsam koyulaşma var mi diye