Deletedmom316 150_gelartik ay belkide boyle yorgunluk tembellik var birde asiri agriyor gogusum ve şiş durum da
150_gelartik Deletedmom316 prolaktin hormonum aslında hic yukselmezdi zaten yuksek çıkınca şaşırdım. Senin de öyle bir problemin yoksa gebelik yeni oluşuyor olabilir. Bu arada sana birini soracam
150_gelartik melekanesi evet yap canım acaba ben de mi yarin sabah yeniden yapsam koyulaşma var mi diye
melekanesi 150_gelartik istersen yap. Ben 2 farklı marka aldım. Yarın ikisinde de çıkarsa eğer perşembe günü kan veririm. İnşallah herşey güzel olur ikimiz içinde
150_gelartik Deletedmom316 bu kız vardı merkür kedisi diye benim ovulasyon kitlerime falan bakıyordu. Ne oldu o en son yeni gebeydi sen hatirlio musun
Deletedmom316 150_gelartik evet hatirliyorum yaa onun bebegini yine kayb etdi 😪 birde 6bin dozluk kan sulandirici kullanirtdi doktoru herseyi yaptilar ama malesef 8 haftalik kalbi durmuş 4 5 ay once sonra burdan ayrildi qaliba goremiyorum birde hicbir sorunlari olmamasina ragmen kayb etdi çok uzulmustum ama elden bisey gelmiyorki onunda vardir zamani bazen gerçekten tib bile care olamiyor
150_gelartik Deletedmom316 canım simdi ben napiom bilion mu kizin birinden gördüm onu burda kıza tip çare olmamış limon suyu içerek bebeğini kucağını almış ben de 2 gündür başladım çünkü doktor kan sulandırıcı için erken dedi
150_gelartik Deletedmom316 valla çok çok üzüldüm herkese yardımı dokunurdu. Bence o da limon suyu içsin
150_gelartik Deletedmom316 bi de senin azeri bir bacı vardı o napti kuzu valla göz asinaligim olanları soruom sana nureto vardı
Deletedmom316 150_gelartik nur etro yu bilmiyorum en son hamile kalma çabalari vardi azeri olar arkadasida sonra hic buralarda gormedim . ALLAH hepimizin yardimcisi olsun 😊 ah ne kadar zormuş bu isler sabah bi makale okudur bir kiz bir hocaya soru sormuş işte demişki 4 yildir evliyim ve hic bir sorunumuz yok çok mutlu ve cok huzurlu yuvam var ama bazen korkuyorum .hani her insan imtihana tabi olur ya bu kizda hic bir sorun yok her sey normal guzel kusursuz .oda iste bazen utaniyorum mutlu oldugum icin yazmiş .efendimiz diyo ya bir insana 40 gunde bi kucukde olsa basina bela gelince Allah onu unutmamiş demek mis boyleydi yanliş hatirlamiyorsam. Hocada cevap vermişki .onunuzde ki yillarda eger bi imtahan olucaksa mutlaka olucaktir her ne olursa olsun sabirli olun diye . Onu okuyumca bi kendime geldim hep dua ederim Ya Rabbim sen çaresiz dert verme cekilmeyen dert verme esimi ailemi koru diye .evet uzuldum bebekleri kayb edince ama hic huzursuz olmadim hic icimden bile neden diye gecirmedim Allah sahit neden benim başima geldi demedim kabimden nede aklimdan bile geçmedi .çunki hep dusunurdum yada daha buyuk bir aci ile imtahan ile baş basa kalsaydim Allah benim icin dogru olan ve beni kaldira bilecegim bir yuku bana yukledi gercektende Allah kimseye kaldiramayacaği yuku yuklemez ayetini bizzat yaşadim .dua ederim hamd ederim eşim ailem icin bol bol dua ederim hayirli zamandada Rabbim mukafatimi verecektir ona da kalben inaniyorum . Aglayip kendimi paralamam benim icin zarardan baska bir sey degil olacagi varsada Allahin gucune gider olmaz. Hakkimizda en hayirlisini tez zamanda nasio etsin in şƏ Əllah hepimiz icin kardesim Rabbim bizi ağir imtahanlardan korusun
150_gelartik Deletedmom316 evet canım güzel düşünüp güzel yaZmışsın kaderimizdekini yaşıyoruz hepimiz emin ol rabbim en doğru zamanı bilir biz kendimizi yiprattigimizla kalırız ancak
melekanesi Kızlar gözlerime inanamıyorum. Yanlış mı görüyorum? Çok şükür. Dua edin bana lütfen sağlıklı bir gebelik olsun. 5 dk sonra 5 dk sonra Hemen belirdi. İnanamıyorum hâlâ
Huri54 melekanesi adetin geçmeden mi yapmıştın kan verdiğini biliyorum da idrar testi ne zaman yaptın ben de yapmak istiyorum ama 30 unu bekliyorum
Tugceasl Tugceasl melekanesi sakın alttan baktırma sakın hamile oldugunu öğren ileriki haftalarda görüceksin zaten bu en büyük hata benim bir düşüğüm onun yuzunden olmustu bu doktorum bakmadı bile hcg yuksek cıkınca inan bana düşük riskin oluyo alttan bakınca