Rabiakk Benim suyum geldi sancı açılma yoktu bi suni verdiler gece 01.40 da dopdu minik oğlum ben de beklemiyordum 😂
Feyzadilara Rabiakk bende 1cm aciklik var suyum fln gelmesi doktor lekelenmen olur dedi oldu 2. Gün ama hala suyum sancim baslamadi 2 3 cm olursa pazartesi yatis verilcek
buket39 Sifir açıklık 40. Haftadan selam. Nts de sancim çıkıyor ama ben hissetmiyorum. Galiba benim de sonum sezeryan. Hayırlısı inşallah hakkımızda
buket39 Ecemli oluyor sertleşme ben onları bebek hareketi sanıyordum üst tarafta sertleşme olunca sancı gösterdi makinede
Ecemli buket39 hadi canim gercekten mi ben dus aldigim vakitte sert yani agri oluyor acaba sanci mi emin olmak istiyorum canim
Filiz56 KM_mert yok kanalda değil pazar günü bana ilaç vericeklermiş 6 saat beklicekmişiz sonra suni oda açılmam olursa olmasa sezeryan gözüküyo sonum
Feyzadilara KM_mert soylemedi bunu sadece aciklik var pazartesiyi beklemez dedi lekelenmem oldu iki gundur ama daha yok gelmeye niyeti yarin belli olcak sonuç
Ruhat Feyzadilara allah bir avazda kurtarsın inşallah rahat doğum olsun bende beklemedeyim 39+0 bugün iki kez ağrı sancı gibi oldu ama hala bekliyoruz işte
Meriwa Feyzadilara 42 haftaya kadar devlet de bekletiyolar cnm sezeryana sonra alıyor veya bebek normal pozisyon da değilse ondan sezeryana alıyorlar ama doğurdum ben 😄 40+6 da
Feyzadilara KM_mert Ruhat amin seninde insallah saglicakla l benm 39+4 1cm aciklik var lekelenme var nst de sanci var ama suyum fln gelmedi pazartesiye kadar bekliyoruz bakalm
KM_mert Filiz56 bende bekliyorum suni felan demedi doktor 40+6 ya kadar beklicez dedi 9 ay gectide su günler gecmiyo ya
Melek-kaim-15 Filiz56 ee kanalda olmayinca suni verebiliyorlarmiymis ya suni ye rağmen kanala girmezse
Filiz56 Melek-kaim-15 bebeklerin yüzde 90 nı doğum esnasında kanala giriyomuş zaten çatımda darlık var o yüzden bekleyeyoruz bebek kilo alacak bide kakasını yapar diye doktorum riske atmak istemiyo