Rahime32 emrebeyza benimde ayni canim bende bugun 39+6 dayim benimde agrim hic birseyim yok doktorum Pzartesi gel suni sanci verelim dedi bende ondan korkuyorum ya
Meriwa Feyzadilara 42 haftaya kadar devlet de bekletiyolar cnm sezeryana sonra alıyor veya bebek normal pozisyon da değilse ondan sezeryana alıyorlar ama doğurdum ben 😄 40+6 da
Feyzadilara Meriwa ay ne guzel bense 39+4 acm aciklik var lekelenmem de ildu dunden beri ama henuz dogum olmadi bakalm ne zaman gelicek bu arada gozun aydin allah anali babalı büyütsün inşallah
Meriwa Feyzadilara amin cnm sende sağlıkla kucagına al inşallah kasılmasayar indir bak karnın taş gibi olucak zaten hissedersin kolay olsun doğumun inşallah
Feyzadilara Rabiakk bende 1cm aciklik var suyum fln gelmesi doktor lekelenmen olur dedi oldu 2. Gün ama hala suyum sancim baslamadi 2 3 cm olursa pazartesi yatis verilcek
Rabiakk Feyzadilara ben de yoktu direk su geldi biz gittik çatı muayenesi yaptı normal istiyorsan suni vericem dedi vermeden önce sancım başladı ama açılma yoktu Suni verdiler öyle açılmam oldu
Feyzadilara KM_mert Ruhat amin seninde insallah saglicakla l benm 39+4 1cm aciklik var lekelenme var nst de sanci var ama suyum fln gelmedi pazartesiye kadar bekliyoruz bakalm
Ruhat Feyzadilara baya ilerleme olmuş sizde lekelenme sancı fln erkek bebek mi sizinde bu kadar bekledgne göre
Ayse93- Ecemli Duygumerve bende 40+ 1 im. Ne açılma var ne sancı. Aynı bel ağrısı, arada vajina ağrısı, karın sertleşmesi. Kanala girmeye çalışıyor dedi dün doktor. Gelmezse 41 de sezaryen dedi. Sizlerin doktorları ne dedi?
Feyzadilara Ayse93- benim yarin belli olcak 1 cm aciklik vardi 2 gün önce 2 3 cm olduysam yarin yatis verilcek
Ecemli Ayse93- canim gecen pazar gunu gittigimde acilma yoktu ondan sonraki gun yine gitmistim yani pazartesi gunu yine gitmistim 1cm acilma olmustu ondan sonra gitmedim hic
Ayse93- Ecemli ay ne güzel. O zaman suni faydalı olur bence hiç korkmayın. Benim açılma da yok kanala da inmedi. Böyle devam ederse 41 de sezaryen. 35. Haftadan beri de yapmadığım şey kalmadı.