Filiz56 Feyzadilara aynı durumdayız nerdeyse arada gelen hafif sancılar bile beni mutlu edecek 😒doğuramıcaz
Evvrim Feyzadilara benimde 39+ 2 bugün kontrolüm vardı doktor hala hersey yolunda diyor gercekten cok zor geçiyor nst de sancı da cıkmadı bakalım bir kaç aksam takip et dedi 🤦🏻♀️
emrebeyza Feyzadilara bende 39+2deyim canim ne aciklik var ne sanci cikiyo hafif kasık agrilarim oluyo ama pazartesiye kadar bekliyelim dedi doktorum yoksa yatisim yapilip suni sanci ile baslaticaz
Gulsevin Bende 39+0 ım. Bende de bişe yok. Sadece 1 cm açıklık dedi dr. Hiç doğurmicam gibi. Artık bi gelişme olsun istiyorum 😤
Feyzadilara Evvrim bende sancı çıktı insallah artar demisti hissetmiyorum ama nst de vardı yarın bakalm kontrol var hayırlısı
Rahime32 emrebeyza benimde ayni canim bende bugun 39+6 dayim benimde agrim hic birseyim yok doktorum Pzartesi gel suni sanci verelim dedi bende ondan korkuyorum ya
Gulsevin Meriwa töbe de 😁 benim işin ucu sezeryana gidiyor zaten. Doktorumda 40 ı beklerim sezeryan yapacaksam dedi 😬