Imfromlastnight Kezosirac yani o kadar bekleyince normal yapcak gibi oluyorum:) ben zaten belirtilerden bile korkuyorum. Böbrekten çok ağrı çektiğim için öyle bir sancıyı görmek istemem:)
Kezosirac Imfromlastnight haklisin canm Rabbik.sifa versin insalh bebeginde eline ayagina kavuştursun
Gamze-H Bende dün öğrendim doktor randevum vardı Allah izin verirse 9 Eylül’de spinal sezaryen olacağım ilk doğumum çok korkuyorum 😂 39 haftamda oğlum doğacak inşallah 💙
tbbsrnss Gamze-H Ben de inşallah 9 Eylül de 2. sezeryanımı olacağım.Neler yaşayacağımı bildiğim için biraz stresli ve gerginim☹️İnşallah sorunsuz bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize😍
Miracik20 Kezosirac yarın saat 11 de sezaryene giricem dua ederseniz sevinirim 🙏☺️ Hepimiz bebişlerine sağlıkla kavuşalım inşAllah🤲🏻 🌺
Kezosirac Miracik20 ayy hadi bakalm Rabbim bi anda kurtarsin insallh cok agri sizin olmadan yavruna kavuş canm
Gamze-H Miniktosbagim Ben iki doğumdanda çok korkuyorum ama sezaryen daha mantıklı geldi o yüzden kendi isteğim sezaryen 😂
Kezosirac Miniktosbagim benim 1. Cocugum normql dogumu beklerken sezeryan oldu bu da 2. Mecburen sezeryan olacak 🥰
Kezosirac Gamze-H olsn canm senin bedenin senin kararin ikisdi de dogum.yontemi Rabbim senle çocuğuna saglik versinde
S-e3506 Kezosirac 36+1 büyük bir ihtimal sezeryan olacak 14 ila 19 Eylül arası demişti doktorum 7 eylülde kontrolüm var netleşecek 🤗
Gamze-H S-e3506 Ayy daha olmadım canım Allah izin verirse 9 Eylül’de olucam bende çok merak ediyorum nasıl olcak 🤭😂