Gamze-H S-e3506 Ayy daha olmadım canım Allah izin verirse 9 Eylül’de olucam bende çok merak ediyorum nasıl olcak 🤭😂
Gamze-H S-e3506 Amiiin inşallah canım sağol 🙏 Sonrasında deneyimlerimi kesinlikle paylaşırım benim kadar korkan yoktur doğumdan ve ben ilk defa ameliyat olucam şimdiden korku bastı 😂
S-e3506 Gamze-H benimde ilk gebeliğim 20 günüm kaldı eğer sezeryan olursam korkuyorum o yüzden sordum 🤗
Kezosirac Gamze-H yok korkma herkesin ağrı eşiği acı eşiği farkli belki bir iki gün surecek ama yavruna her baktiginda hepsini unutuyon
Gamze-H Miniktosbagim Heyyy maşallah 🧿 Sağ sağlim kucağına alırsın sende inşallah bebekler nasıl isterlerse öyle geliyorlar ☺️🌺
Sewal35 40 haftadayım ben yarın sabah mecburiyetten giriyorum 4200gr kilosu daha kanala dahi girmedi daha da beklesek kilo yükselicek
tbbsrnss Gamze-H Ben de inşallah 9 Eylül de 2. sezeryanımı olacağım.Neler yaşayacağımı bildiğim için biraz stresli ve gerginim☹️İnşallah sorunsuz bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize😍
Miracik20 Çok şükür doğum gerçekleşti kızıma sağlıkla kavuştuk Rabbim tüm evlatlara sağlıklı ömürler ihsan etsin hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 🥰
Kezosirac Gamze-H olsn canm senin bedenin senin kararin ikisdi de dogum.yontemi Rabbim senle çocuğuna saglik versinde
Kezosirac Miniktosbagim benim 1. Cocugum normql dogumu beklerken sezeryan oldu bu da 2. Mecburen sezeryan olacak 🥰