mervoss ags ☺️ Orası olmasaydı memorial düşünüyordum koru da arkadasım da doğum yaptı onun doğumuna şahitlik ettgim için içim rahat
ags Hserd yaaa sayılı saatler kalmış kavuşuyorsunuz ne güzel☘️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah🙏🏻 ☺️
ags suggormzz Silactk Hserd Arkadaşlar merhaba. Nasılsınız☘️ Doğum süreciniz sağlıkla geçmiştir inşaallah. Hastaneden memnun kaldınız mı? Doğumu yaklaşmış bir anne adayına ne tavsiye verirsiniz? Vaktiniz olur da yazarsanız çok sevinirim☺️
melme Hserd bebeğinizi kucağıza inşallah sağlıcakla almışsınızdır. Memorialda ücret hakkında aşağı yukarı bi ücret bilgisi paylaşırmısız ankaraya çok yabancıyım ve kaygılarım hat safhada
Silactk Ben Memorial’e gidiyorum.İnanılmaz memnunum,tedbirler şahane.Güven ve Memorial i hassasiyet konusunda tek geçerim.Koru biraz ana baba günü,Memorialdeki tedbirler çok çok daha sıkı.İnsanı rahatlatan cinsten.Ben de bikaç güne doğururum zaten 😅
Lollapalooza Silactk Ben de orada doğum yapacağım İnşaAllah. Özel sigortalıyım ama verdikleri fiyatlar çok yüksek. Doktorunuzdan anlaşmalı fiyat mı almıştınız? Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? Sadece doğum mu doğum paketi mi acaba?
ags Silactk memorial’da sopum öncesi korona testi yapılıyor mu böyle bir şey duydum bir arkadaşımız da onayladı hatta size bilgi verdiler mi🙄
Silactk Lollapalooza Benim sigortam karşılıyor canım,doğum parası çıkacak bi sadece muayenelere ücret ödemiyorum o da 2-3 bin arası bi şeydi sanırım en fazla
Lollapalooza Tamam çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun İnşaAllah. Doğumdan sonra müsait olursanız yine izlenimlerinizi duymayı çok isterim💕
suggormzz -Minnaklarin-annesi- doktorun kendi kliniğine gidiyorum. Muayene ücreti 350 tl. Doğum için de 8bin TL vereceğim.