ags hemsiresaliha ben çook memnunum dilek hocadan inşaallah böyle de devam eder çok iyi bir doktor ayrıntılı bilgi veriyor her defasında
ags Silactk memorial’da sopum öncesi korona testi yapılıyor mu böyle bir şey duydum bir arkadaşımız da onayladı hatta size bilgi verdiler mi🙄
suggormzz ags bugün bir arkadasim doğum yapiyor. Test yapmamislar. Ama onunki normal doğum. Sadece sezeryanda yapıyor olabilirler mi acaba
suggormzz ags sezeryandan önce test yapiyorlarmis. Pazartesi günü sezeryan olacağım. Doktor cuma günü test yaptırırız dedi.
ags Adabimuaseret suggormzz aaa olabilir. Sezaryen önceden planlı ve ameliyathane kullanıldığı için belki sadece ona yapılıyordur
suggormzz ags olabilir. Ama doktor özellikle uyardı çok dikkatli ol covid olursan şehir hastanesinden başka yerde doğum yapamazsın diye..
ags suggormzz Allah korusun ya. Çok korkuyorum gerçekten hem kendim için hem de bulaşma ihtimali olan herkes için. Yürüyüşe bile çıkmıyorum ben de ne olur ne olmaz diye. Tek çare yakalanmadan hayırlısıyla doğumları yapıp eve dönmek🙏🏻
suggormzz ags kesinlikle. Normal doğumu beklemeyi düşünüyordm ama süreçten kaynaklı günü doğar doğmaz alsınlar istiyorum.
ags suggormzz benim minik de tekrar ters dönmüş şuan doğum şekli muallak🤷🏻♀️ Aslında korkuyorum sezaryen olmaktan ama hayırlısı ne ise o olsun..
ags suggormzz doğru tahmin etmişiz o zaman ☺️hayırlısıyla bebeğinizi kucağınızı alırsınız inşaallah 🙏🏻
suggormzz ags çok sağolun. Siz de sağlıcakla alın kucağınıza. Şu süreci kazasız belasız atlatalim inşallah 🙏
ags suggormzz merhaba. Nasıl geçti doğumunuz? İyisinizdir inşaallah🙏🏻 Hastane sürecini bizimle de paylaşır mısınız? ☺️
suggormzz ags merhaba. Yarın olacak. Cuma günü covid testi yapıldı. Tabikiii yazarım. Ziyaretçi konusunda biraz katilar. Sizinle beraber kim girdiyse taburcu olana kadar onun kalması gerekiyor. Ve sadece bir kişi aliyorlar.
ags suggormzz aaa çok az kalmış maşaallah. Sağlıkla hayırla gelsin bebeğiniz dilerim her şey sorunsuz ilerler☺️
ags suggormzz Silactk Hserd Arkadaşlar merhaba. Nasılsınız☘️ Doğum süreciniz sağlıkla geçmiştir inşaallah. Hastaneden memnun kaldınız mı? Doğumu yaklaşmış bir anne adayına ne tavsiye verirsiniz? Vaktiniz olur da yazarsanız çok sevinirim☺️